PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نكاتي براي آشپزباشي



  1. آشنایی با خطاهای رایج آشپزی
  2. نکاتی مهم برای آشپزخانه تکانی
  3. نکاتی درباره نگهداری و پخت و پز سیب‌زمینی
  4. شستن مرغ خام ضرر دارد، مراقب باشید!!
  5. علت قهوه ای شدن مواد غذایی و راههای جلوگیری از آن
  6. جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی در هنگام قطع برق
  7. چه ظرفی برای چه غذایی مناسب است؟
  8. آموزش انواع پخت لبو
  9. کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟
  10. چگونه با تست انگشت خمیر نان را امتحان کنیم
  11. سوالاتی درباره آشپزی
  12. طرز تهیه نخود آب + خواص نخود
  13. تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
  14. نحوه استفاده از هویج های اضافی یخچال
  15. اگر می خواهید موقع خرد کردن پیاز اشک نریزید !!!
  16. بهترین روش نگهداری و پخت قارچ
  17. كباب‌شناسی به سبك ایرانی
  18. چگونگی خوش طعم شدن سس
  19. روشهای صحیح پخت غذاها
  20. 8 راز یک بورانی خوش طعم
  21. 10 راز باقلا پلویی
  22. گرفتن آبلیموی بیشتر از لیموی تازه
  23. تکنیکی جالب برای دم کردن چای
  24. چگونه غذا را لعاب دار کنیم ؟
  25. پیاز داغ چیپسی
  26. تکنیک های برای خوش طعم شدن سوپ و خورش
  27. نکاتی برای تهیه همبرگر سالم
  28. روش تهیه نیمرو بدون روغن
  29. نکته‌هایی برای تمیز کردن و پختن ماهی
  30. در ۶ مرحله ماهی بد بو را خوش بو کنید با سرکه و ...
  31. بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا
  32. کدام گوشت برای پختن کدام خورش مناسب است؟
  33. راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران و دم کشیدن زعفران
  34. نکاتی در تهیه کباب کوبیده/چکار کنیم تا گوشت نریزد؟
  35. مزه دار کردن گوشت و نکاتی برای تهیه گوشت آبدار
  36. مزه‌دار کردن مرغ برای خوشمزه شدن
  37. انتخاب,نگهداری و استفاده از سیر
  38. نگهداری زعفران و روش دم کردن زعفران
  39. علت ور نیامدن خمیر نان
  40. راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری چیست؟
  41. نکات ریز آشپزی
  42. چگونه تلخی پوست پرتقال را بگیریم؟
  43. رازهای خوشمزه شدن گوشت
  44. کاربرد خیار در آشپزی
  45. نکاتی برای پخت یک کیک خانگی تمام عیار
  46. نکاتی برای در هنگام آشپزی سر درگم نشوید
  47. نکات مهم برای تهیه دسرها، پودینگ ها و ژله ها -
  48. غذاهای که می توانید با به درست کنید
  49. روغن مناسب برای پخت خوارکی ها
  50. نکات مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی
  51. چگونه لبو بپزیم تا رنگ خود را بتواند حفظ کند
  52. با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
  53. ترکیبات ادویه گرام ماسالا
  54. رازهای خوشمزه شدن مافین
  55. وزن کردن مواد خشک با ترازو
  56. سبزی مخصوص هرغذا
  57. نکات مهم در پخت کیک
  58. ترفندی برای پخت سریع حبوبات
  59. ترفند های پختن سریع انواع گوشت
  60. طعم دار کردن ماهی به روش جنوبی ها
  61. آیا همیشه استفاده از سبزیجات به صورت خام بهترین حالت است
  62. نکاتی از خانه داری
  63. 12 رازخوشمزه شدن زرشک پلو
  64. نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت
  65. دانستنیهای که باید قبل از مصرف سبزیجات دانست!!
  66. برخلاف تصور این ماده سبزیجات را ضدعقونی نمی کند
  67. انچه که درباره شستشوی میوه باید بدانید
  68. آشنایی با نکاتی مهم درباره خرید و انگل‌زدایی سبزیجات
  69. بهترین حالت استفاده از شوید در غذاهایمان
  70. چگونه سبزیجات را سالم سرخ كنیم
  71. نکات مفید درباره نحوه درست کردن برنج
  72. چگونه ترخینه را در خانه درست کنیم؟
  73. در پختن سبزیجات این نکات را فراموش نکنید
  74. نکاتی مهم برای تمیز کردن و پختن ماهی
  75. نکاتی مهم برای دم کردن چای و دمنوش های گیاهی
  76. اگر می خواهید غذاهای خوشمزه تری داشته باشید، حبوبات را اینگونه بپزید
  77. اگر می خواهید غذاهایی خوش طعم داشته باشید این نکات را فراموش نکنید.
  78. چطوری زیتون پرورده درست کنیم؟
  79. اگر می خواهید یک کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید این نکات را فراموش نکنید.
  80. اگر فلفل غذای شما زیاد شد!!
  81. نکاتی برای طبخ کیک
  82. چیکار کنیم لوبیای سبز پس از پختن زرد نشود؟
  83. استفاده های مفید از قالب یخ
  84. ماهی دریایی بخوریم یا پرورشی؟!
  85. ویژگی‌ های یک خورش خوب
  86. ماکارونی را این گونه نپزید!
  87. استفاده فر در شیرینی پزی -
  88. دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت
  89. دلیل پهن شدن شیرینی روی سینی فر -
  90. حفظ طعم غذا در مایکروفر
  91. رایج ترین اشتباهات در آشپزی
  92. نکاتی برای تهیه سالاد
  93. بهترین روش پخت گوشت چیست؟
  94. مضرترین و سالمترین روش های پخت ماهی
  95. راز های درست کردن سس خوش طعم
  96. نکاتی برای تهیه پلو و چلو
  97. كنسرو برگ مو
  98. چه کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده هامون ترد و خوشمزه بشه؟
  99. همه فوت های شیرینی پزی!
  100. 12 رازی که فست فودها به شما نمیگویند!
  101. نکاتی برای طبخ پاستا
  102. چه خوراکیهائی را نباید شست؟
  103. درست کردن ادویه
  104. تاثیر انجماد بر مواد غذائی
  105. فوت های کوزه گری در اشپزی
  106. 9 نکته درباره تهیه کباب
  107. تازه نگه داشتن گوشت بریان
  108. طبخ با فویل الومینیومی در سفر
  109. بهترین و بدترین عصرانه ها چیست؟
  110. تخم مرغ را بشوئیم یا نه؟؟
  111. دانستنی هایی درباره کلم بروکسل
  112. بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان
  113. 15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم
  114. دانستنی هایی درباره تخم مرغ
  115. راهکارهایی برای لذیذ نمودن مواد غذايي
  116. تجزیه و تحلیل آبگوشتی
  117. تغذیه قدیمی ها 4 اشتباه دارد.
  118. حداقل های که برای یک اشپزی باید بدانید
  119. چگونه سبزي ها را سرخ كنيم
  120. نکته های عالی برای پخت یک نان عالی
  121. 7نکته مهم در مورد بستنی
  122. فرق کره با مارگارین چیست
  123. برگ مو
  124. نگهداری مواد غذایی
  125. چای
  126. اسپاگتی و ماکارونی
  127. سیب زمینی
  128. کدام روغن ها برای سرخ کردن مناسب هستن
  129. نکاتی در باب مواد اولیه
  130. راهکارهای از بین بردن بوی بد ماهی
  131. 7 راز یک الویه خوش طعم
  132. از بخار ذرت بوداده دوری کنید!
  133. 7 روش خوشمزه كردن غذا !!
  134. اشتباهات شایع در آشپزی
  135. نکات مهمی در مورد آشپزی و خانه داری
  136. رایج ترین اشتباهات در آشپزی
  137. بلانچ کردن سبزیجات چیست؟
  138. کره با طعم زیتون
  139. 10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
  140. 12 رازی که فست فودها به شما نمی گویند
  141. چطور آووکادو را حرفه ای ببریم؟
  142. تکنیک هایی برای خوش طعم کردن بیشتر گوشت
  143. چگونه کیک ها را تازه نگه دارید؟
  144. 9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
  145. نکات پخت قارچ
  146. نکات پخت مربا
  147. نکات پخت خورش
  148. نکات پخت برنج
  149. رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی
  150. انواع ژلاتین و کاربرد آن
  151. 10 روش غذا درست کردن با قارچ
  152. گوشت کبابی خوشمزه است اما
  153. استفاده از کاهوی اضافه
  154. چگونگی برش استاندارد استیک فیله
  155. نکاتی درباره ی طبخ و مصرف انواع گوشت
  156. بسیار جالب!!!
  157. ۲۰ فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای
  158. 4 روش باکلاس برای چیدن میز غذا
  159. غذاهایی که فقط این‌روزها می‌شود خورد
  160. هرگز خمیر شیرینی را قبل از پخت نچشید
  161. 10 تفاله غذایی که نباید دور ریخت
  162. کسی اشپز حرفه ای که این نکات رو میدونه
  163. سفیده تخم مرغ را در چه ظرفی هم بزنیم
  164. 7 نکته درباره تهیه بستنی
  165. نکات مهم برای استفاده از فر در شیرینی پزی
  166. استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی
  167. طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
  168. یک روش عالی برای جذب کمتر روغن توسط بادمجان
  169. آشنائی با بهترین و بدترین روغنهای خوراکی
  170. آرد برنج خانگی
  171. هفده نکته در مورد دسرها و پودینگ
  172. نگهداری سیب زمینی در زمستان
  173. آیا می دانید که چگونه نمک مرطوب را باید از نمکدان خارج کرد؟
  174. نکات مهم هنگام پختن کیک و طرز تهیه کیک
  175. هفت فوت فن آشپزی
  176. قدرت بیکینگ پودر در آشپزی
  177. ۱۴ راه برای خوش طعم کردن خوراک ها
  178. 10 اشتباه رایج در آشپزی
  179. توصیه های آشپزی از بهترین سرآشپز جهان
  180. 6 نکته برای زدودن بوی ماهی از فضای خانه
  181. ویژگی ها و ارزش غذایی پودر کیک
  182. 10 نكته براي انتخاب بهترين گياهان معطر
  183. 3 نکته درباره کیک اسفنجی
  184. همراه هر غذا چی بخوریم!؟
  185. طریقه در اوردن استخوانهای ماهی قزل آلا
  186. دانستنیهای در مورد طبخ خورش ها
  187. براق كردن هويج به روش كلاسيك
  188. چكار كنيم شير سر نرود ؟
  189. استفاده از نمك در غذا
  190. تند ، سريع ولي با احتياط
  191. براي پختن شيريني
  192. ترفندهاي سرعت در آشپزي
  193. رفع گرفتگي فلفلدان
  194. بهترين روش سيب زميني سرخ كردن
  195. سالم ترين روش براي پخت كباب
  196. چند نكته در رابطه با كاهو
  197. مقياس هاي آشپزي
  198. در مورد طبخ ماهي
  199. پوست كندن باقالا
  200. چگونه سويا را خوش طعم كنيم ؟
  201. مواظب باشيد انگشت هايتان را نخوريد!
  202. صرفه جويي در مصرف روغن
  203. نكات تهيه كوفته
  204. ترد شدن كلم قرمز
  205. برنج دودي، آري يا خير؟
  206. هر كدبانو بايد بداند
  207. آموزش تصويري پاك كردن ماهي قزل آلا
  208. راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن فسنجان
  209. درست كردن ادويه
  210. نكاتي براي دسرها
  211. انواع پنير و چگونگي استفاده از آن
  212. برنج خوشمزه تر!
  213. سبزیجات را با نمک و مایع ظرفشویی نشویید...