سلام، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است عضو شوید. برای عضویت اینجا کلیک کنید
banner banner

  • آخرین ارسال ها
  • داغ ترین مطالب
  • پربازدیدترین مطالب
golbanu   این پاک کننده ها را به جای هم استفاده نکنید
golbanu   نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر
golbanu   فوت و فن انتخاب عینک آفتابی
golbanu   چطور موهای شکننده را بازسازی کنیم
Arezoo   این گلها واقعا محشرن
Arezoo   منـاظر شگفت انگیـز طبیـعت
Arezoo   فال روزانه
Arezoo   آرایش عروس
Arezoo   ژورنال لباس قلاب بافی زنانه
Arezoo   مدل کلاه وشال گردن بافتنی بچه گانه
Arezoo   عروسک بافتنی
Arezoo   مدل براشینگ مو
Arezoo   کفش عروس
Redroze   تمدید مهلت دریافت سهام عدالت کارگران
Redroze   ضرب الاجل جدید برای جمع آوری قلیان ها
Redroze   کارگردان " پدر سالار " درگذشت.
Redroze   ویزیت رایگان مردم در سراسر کشور از امروز
Redroze   جی میل هک شد.
Redroze   شایع ترین علت ناباروری در زنان ومردان
Redroze   چربی های جمع شده درهر بخش از بدن نشانه چه مشکلاتی است؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 50 , از مجموع ‍99 موضوع

انجمن: نان و بيسكويت

» Normal Threads
  1. نان مغز دار خانگی ویژه افطار

    آغاز شده توسط golbanu, 05/07/2014
    فلزی, کنید, کنار, که, کم, کمی, گوجه, گرم, گردو, پنیر, پر, وقتی, قالب, نمک, نمی, نان, نباید, چرب, چسبه, هم, میل, مخلوط, آماده, آب, افطار, این, است, بلند, با, باید, بالا, باشید, تمیز, تغییر, جذب, خیار, خنک, خمیر, خانگی, دلیل, داده, دار, داشت, داشتن, درک, دست, رو, روی, سه, سبزی, طلایی
    • پاسخ: 2
    • نمایش ها: 29
    3 هفته پیش برو به آخرین پست
  2. طرز تهیه ترتیلا...

    آغاز شده توسط golbanu, 03/07/2014
    کنیم, کنید, که, کمی, کار, کرده, گرم, پیتزا, پخت, یک, لازم, نمک, چای, نان, های, هر, می, مواد, ماهی, مخلوط, مرحله, آن, آب, اگر, این, انواع, استفاده, بین, بود, باید, برای, بزرگ, تهیه, تا, ترتیلا, خوب, خمیر, خشک, دهیم, داده, در, دست, ذرت, روغن, را, زمانی, سفید, شود, شما, طرز, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 11
    03/07/2014 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 9
    03/07/2014 برو به آخرین پست
  3. آموزش پخت بیسکوئیت ترد و خوشمزه

    آغاز شده توسط Arezoo, 09/06/2014
    bar, کنید, کند, کامل, پیش, یک, قالب, لازم, لذت, نکته, چند, نمک, نمی, هفته, همه, های, می, مواد, موثر, موجب, مورد, مهم, مخلوط, آن, آموزش, اگر, این, بودن, بهترین, باید, باز, برای, بسیار, تهیه, تا, خیلی, خودش, خنک, خانگی, خانه, دو, دور, دهیم, داشته, در, دست, سه, شکل, شما, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 26
    09/06/2014 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 48
    02/04/2014 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 23
    02/04/2014 برو به آخرین پست
  4. شیرنیی رسپیری

    آغاز شده توسط زهره62, 04/03/2014
    کنید, کند, کرم, کرده, گرم, یک, یا, یخچال, وقتی, قند, قرار, لازم, چهارم, نرم, همراه, های, هر, مواد, من, مانند, محیط, مخلوط, این, اضافه, با, براي, برای, تند, تهیه, تا, جوش, حل, دو, دونه, دور, دقیقه, دقت, دمای, ذرت, روی, زیاد, زن, سفید, سینی, شکوفه, شود, شده, طول, طرز, غذا, صدا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 34
    04/03/2014 برو به آخرین پست
  5. کوکی شیشه ایی

    آغاز شده توسط زهره62, 04/03/2014
    کفر, کنید, که, کاملا, کرم, گرم, پفی, یه, قند, قهوه, قالبی, قبل, لازم, لذت, نباید, چرب, همه, ها, هایی, میوه, ممکنه, مخلوط, مرغ, ایی, این, استفاده, بین, بالا, باز, باشید, ببریم, برای, بزرگ, بشن, تا, حتما, حداقل, خیلی, خودمون, خمیر, داریم, داشته, در, درست, رو, رنگ, رنگی, زدن, سینی, ساده, ساعت, شیرینی, شیشه
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 33
    04/03/2014 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 54
    07/02/2014 برو به آخرین پست
  6. طرز تهیه کرپ

    آغاز شده توسط Arezoo, 05/02/2014
    کوچک, کنیم, کنند, که, کمی, کردن, گرم, پنیر, یک, لازم, نکته, نگهداری, چند, نمک, نان, هایی, می, مواد, مهم, مایع, مخلوط, مربا, مرغ, مصرف, آن, این, است, بهتر, باید, باشیم, بدون, برنج, برای, توجه, تهیه, تا, خوب, خود, دیگر, دهیم, در, دسته, روز, روغن, سفید, سینی, سبزی, سرخ, شیر, ضخیم, طرز, صافی
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 26
    05/02/2014 برو به آخرین پست
  7. طرز تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی

    آغاز شده توسط Arezoo, 05/02/2014
    فاصله, کلوچه, کنید, کند, کمی, کاکائو, یک, قهوه, قرار, قسمت, لازم, چهارم, نمک, نرم, هنگامی, هنوز, هم, های, مواد, مایع, مانند, مخلوط, آن, آب, ادامه, اضافه, بشویید, تنظیم, تهیه, تا, جوش, خمیر, خامه, خشک, دقیقه, دهید, روی, روغن, را, سفید, سینی, ساعت, سرد, شکلات, شکلاتی, شیرین, شود, شدن, طرز, عسل, صورت
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 15
    05/02/2014 برو به آخرین پست
  8. نان زغفرانی سوسیی

    آغاز شده توسط زهره62, 18/08/2013
    فریزر, کیسه, که, کمی, کامل, کره, کرده, گرم, وقتی, لازم, نمک, نان, نرم, ها, مواد, مایع, مدت, مربا, مرغ, آمد, آب, آخر, اگر, این, انها, اندازه, استراحت, اضافه, بود, باره, برای, بعد, تهیه, تخم, جای, خمیر, خشک, دم, در, درست, دستور, رویه, زرده, سوپ, شکل, شیر, شل, شده, طرز, عمل
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 69
    02/02/2014 برو به آخرین پست
  9. نان پفک

    آغاز شده توسط رزمهتاب, 07/01/2014
    کنید, کند, که, کم, کمی, کرده, گرم, پفک, پودر, یک, یخچال, وقتی, قالب, لازم, نمک, نان, هم, های, میلی, میز, مورد, مقدار, مایع, مخلوط, مرغ, آن, آنکه, آنها, اگر, این, باز, بعد, تا, تخم, ترش, خوب, خودش, خوشمزه, دیگر, دهید, درست, دست, روی, روغن, رنگ, را, ساده, سرخ, شما, طرز
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 31
    08/01/2014 برو به آخرین پست
  10. برساق نان کرمانشاهی

    آغاز شده توسط Arezoo, 25/12/2013
    bar, فر, کنید, کنند, کرده, گرم, گردو, پر, یک, لازم, نمک, نان, هم, های, می, مواد, مخلوط, مغز, آن, این, اینجا, اندازه, اما, است, با, باز, بدون, توت, تهیه, تمیز, تا, حذف, خوب, خمیر, خشک, دانه, درست, روی, روغن, را, رازیانه, زردچوبه, سیب, ساعت, سطح, شکل, شوند, شود, طلایی, طرز, صورت
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 33
    25/12/2013 برو به آخرین پست
  11. کلانه کرمانشاهی

    آغاز شده توسط Arezoo, 25/12/2013
    bar, فر, کنید, کنار, پیدا, پاك, یک, یا, كنيد, كنید, لازم, نمک, نمك, چرب, هم, ها, های, ماست, مخلوط, مرغ،, آن, اگر, این, اتاق, استفاده, اضافه, با, باز, بشویید, تهيه, تا, تخم‌مرغ, جمع, خمیر, دقیقه, دمای, دسته, روی, روغن, را, زمانی, زردچوبه, زرده, سینی, ساعت, سطح, شوند, شود, شده, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 31
    25/12/2013 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 21
    25/12/2013 برو به آخرین پست
  12. نان خرمایی کرمانشاهی

    آغاز شده توسط Arezoo, 25/12/2013
    bar, فشار, کنید, کنار, کمی, کرده, گرم, گردو, ۱۵, پسته, لازم, چند, نان, نرم, چرب, چرخ, هم, های, مواد, مایع, ماست, مخلوط, مرحله, مرغ, آن, آب, انگشت, اندازه, بودن, با, باز, برای, بسیار, توجه, تهیه, تا, ترد, تزئین, خرمایی, داشته, درون, روی, روغن, سینی, سه, ساعت, سرد, شوند, شود, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 18
    25/12/2013 برو به آخرین پست
  13. کلوچه کشمش و گردو(شیرینی شمالی)

    آغاز شده توسط Arezoo, 14/12/2013
    bar, فاصله, فر, کلوچه, کنید, کنار, کاکائو, کدام, گرم, گردو, گردوی, یا, قند, قرار, لازم, چرب, ها, هر, میلی, مواد, مایع, مخلوط, مدت, مرحله, مرغ, آن, آنها, آمده, اضافه, با, برقی, تهیه, تا, تخم, دیگر, دقیقه, دهید, دمای, روی, روغن, را, سینی, سه, شیر, شیرینی, شوند, شود, شمالی, شده, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 33
    14/12/2013 برو به آخرین پست
  14. نان قیفی

    آغاز شده توسط زهره62, 06/12/2013
    کنیم, کنید, که, کردن, پیش, پیشنهاد, پوشش, پر, یک, یا, لازم, نکته, نوار, نان, هم, همه, های, هر, می, مواد, مورد, من, مناسبه, ممکنه, مایع, مخلوط, مرغ, این, انواع, اما, اتمام, بود, با, باید, باشیم, بدون, برای, تهیه, تجربه, تصاوير, حجم, خودم, دو, دور, داشته, در, درست, دست, زیر, سه, سالاد, شکل, شما
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 21
    06/12/2013 برو به آخرین پست
  15. نان پنجره ای

    آغاز شده توسط farzane joon, 03/06/2013
    فراوان, که, کمی, کرده, گرفته, پسته, یک, وقتی, قند, قالب, لازم, نکته, نان, نباید, چرخ, هل, میزان, مواد, مورد, مخلوط, مخصوص, مرغ, آن, آنها, ای, این, باشد, بعد, تهیه, تمام, تجربه, تخم, تغییر, حساس, خمیر, خانم, خشک, دیگر, دو, دهیم, در, روی, روغن, رنگ, را, زیاد, سفید, سرد, شیرینی, طرز, صافی
    • پاسخ: 4
    • نمایش ها: 117
    05/11/2013 برو به آخرین پست
  16. بیسکویت مربایی

    آغاز شده توسط لیلی, 07/03/2013
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 119
    27/10/2013 برو به آخرین پست
  17. نان شکلاتی موز و تمشک

    آغاز شده توسط Shima, 15/10/2013
    bar, کیک, کنید, کنار, گیاهی, گرم, گردوی, پخت, پخته, وعده, قهوه, قالب, لازم, لذت, نان, همه, های, میل, مواد, موز, ما, مخلوط, مربای, مرغ, آمد, آب, اگر, این, اتاق, با, برای, برد, تهیه, تمیز, تازه, جوش, خنک, خمیر, دوست, دارد, در, درصد, روش, روغن, را, شکلاتی, شود, شدن, طرز, طعم, عنوان
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 20
    15/10/2013 برو به آخرین پست
  18. نان بربری خانگی

    آغاز شده توسط samaneh, 28/09/2013
    کوچک, کنیم, کنید, که, کمی, کردن, گاز, گرم, پخش, یا, لازم, نکته, نگه, نگهداری, نان, های, مواد, مورد, مخلوط, آن, آب, این, انگشت, بود, بهتر, باید, باز, بزرگ, تهیه, تا, تاریخ, تازه, ثبت, خیلی, خود, خانگی, خشک, دو, داده, داری, دارد, درست, دست, روغن, سفید, شیر, شود, شدن, طرز, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 44
    28/09/2013 برو به آخرین پست
  19. نان کدو چیست؟ و طرز تهیه ان

    آغاز شده توسط Shima, 20/09/2013
    فلزی, فرزندان, کنید, کند, که, کاهش, کدو, گیاهی, پوست, یک, قالب, لازم, چیست؟, نان, همه, می, مواد, مورد, مخلوط, مصرف, آن, این, انواع, اما, ادویه, است, استفاده, بودیم،, بدن, بسیار, تهیه, تا, جلوگیری, خون, خواص, خوراکی, خوشمزه, خنک, دوست, روغن, را, سفید, سیر, سه, سبز, سرد, شما, طلایی, طرز, عنوان, غذایی
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 49
    20/09/2013 برو به آخرین پست
  20. بیسکوییت بلوچیز

    آغاز شده توسط farzane joon, 26/08/2013
    فلفل, کنید, که, کار, گردو, پنير, پنیر, پس, كنيد, كرم, ولي, قرار, نمك, نخواهد, نظر, هوا, هم, هميشه, هاي, من, این, ادويه, بود, بافت, باز, براي, بسيار, تو, تا, تازه, تصویر, خوب, خود, خوشمزه, خاطر, خشک, دور, دوست, داشتن, رو, روز, روش, زير, سایت, ساعت, شكل, شوره, طعم, عطر, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 44
    26/08/2013 برو به آخرین پست
  21. نان شکلاتی

    آغاز شده توسط Shima, 25/08/2013
    bar, کنید, کنار, کند, کم, کمی, گرم, پخت, پخته, یک, لازم, چند, نان, هم, مواد, مایع, محیط, مخلوط, مرغ،, آن, ایجاد, اندازه, با, بالا, برای, تهیه, تا, خیلی, خود, خنک, خمیر, دیگر, دو, دور, در, درست, دست, روی, را, زمان, سینی, سه, سمت, سازی, شکلات, شکلاتی, شیر, شود, طول, طلایی, طرز, صافی
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 43
    25/08/2013 برو به آخرین پست
  22. بیسکوتی پسته

    آغاز شده توسط Shima, 25/08/2013
    bar, فر, کنید, گرم, پخت, پسته, یک, یخچال, قرار, لازم, نگهداری, نیمه, نان, هر, مواد, ماه, مرغ،, آن, آنها, آماده, آب, اندازه, اضافه, بزرگ, تهیه, تا, تخم, ترد, جوش, خنک, خمیر, دیگر, دو, دوباره, دهید, دمای, دارد،, داشته, در, درست, روی, روز, زمان, سینی, سازی, ساعت, سطح, شوند, شود, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 37
    25/08/2013 برو به آخرین پست
  23. نان بریوش

    آغاز شده توسط زهره62, 19/08/2013
    کیک, که, کم, کاملا, کرده, گرم, یعنی, قالب, لازم, نکته, نان, نظر, هم, هایی, مواد, مورد, مایع, مدت, مرغ, آب, این, استراحت, اضافه, بیشتر, با, باره, برای, بعد, تهیه, تا, تخم, حالا, حجم, خیلی, خورد, خمیر, دیگری, دوم, دارد, در, روان, روغن, سوپ, ساعت, شیر, شل, شده, طرز, عمل, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 67
    19/08/2013 برو به آخرین پست
  24. بیسکویت

    آغاز شده توسط زهره62, 18/08/2013
    فر, کنید, که, کمی, کاکائو, کامل, کره, کرده, پودر, پخت, یک, یا, یخچال, وانیل, قند, قرار, لازم, نرم, ها, مواد, مرغ, آرد, ایی, اید, اضافه, بیسکویت, بماند, برقی, بزنید, بعد, تهیه, تا, تخم, تخته, تزیین, خیلی, خمیر, دقیقه, دست, روشن, رنگی, را, زمان, زده, ساعت, سرد, شکلات, شده, طرز, عدد
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 53
    19/08/2013 برو به آخرین پست
  25. خمير معركه

    آغاز شده توسط farzane joon, 09/08/2013
    کنید, که, کامل, گیلاس, پیتزا, پیشگیری, پر, یک, وقتی, قبل, لازم, لذت, چیزی, نمک, هم, همیشه, های, هر, میل, مواد, من, مایع, ماهی, مخلوط, مرحله, مرغ, آن, اگر, این, ایده, اندازه, است, اصلی, بیشتر, با, بسیار, توجه, تهیه, تصویر, خود, داشته, روغن, رسپی, زمانی, زدن, سیر, ساده, سریع, سرد, شکلات, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 240
    09/08/2013 برو به آخرین پست
  26. نان سیب زمینی دارچین و گردو

    آغاز شده توسط لیلی, 09/08/2013
    فر, گرفته, گرم, گردو, گردوی, پوست, یا, كنید, كه, قالبی, قبل, قرار, لازم, چهارم, نمك, چای, نان, چرب, میلی, مواد, مخلوط, مدت, مرطوب, مغز, آن, آماده, اگر, اندازه, باز, برابر, تهیه, تا, جای, حجم, خمیر, دوم, دوباره, دقیقه, دهید, دهید،, داشت, روی, را, زمینی, سیب, ساعت, شیر, شود, طرز, ظرفیت
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 43
    09/08/2013 برو به آخرین پست
  27. خمیر نان و پیراشکی

    آغاز شده توسط farzane joon, 08/08/2013
    کنم, که, کمی, کاملا, گرم, پخته, پر, قابل, قبل, لازم, نمک, نان, نرم, چرا, همه, ها, من, مایع, ماست, مخلوط, اماده, بوی, بود, با, باره, باز, بد, برای, بشن, بعد, تو, تهیه, تا, جای, حتما, خوب, خمیر, خانم, درست, روی, روغن, سفید, سه, ساعت, سطح, شکلات, شد, شده, طلایی, طرز, عمل
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 76
    08/08/2013 برو به آخرین پست
  28. نان تیری بختیاری

    آغاز شده توسط لیلی, 06/08/2013
    فلزی, کنند, که, کمتر, کرده, گویند, گلیم, گندم, گرم, پهن, پخت, یک, وزن, قرار, لواش, نگهداری, نیاز, نان, می, میلی, مورد, مخصوص, آن, آماده, آتش, این, اندازه, است, بین, بافت, بختیاری, برای, تهیه, تا, خمیر, خارج, دهند, دارد, در, درون, روی, زبان, سفره, سینی, ساعت, شود, شبیه, شده, شعله, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 58
    06/08/2013 برو به آخرین پست
  29. نان همبرگر

    آغاز شده توسط لیلی, 06/08/2013
    فاصله, کنیم, کنید, کنم, که, کردن, یک, یا, قبل, نکته, چند, نمک, نمی, نان, همه, می, مواد, مایع, محیط, مخلوط, مرحله, مرغ, آن, آب, اگر, این, اندازه, بین, بیشتر, بوی, بهتر, با, بتوانید, برابر, تهیه, تا, حجم, خیلی, خوشمزه, دهد, درست, رو, روغن, رم, زیر, سفره, سینی, شکل, شد, طلایی, طرز, عمل
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 58
    06/08/2013 برو به آخرین پست
  30. نان روغن جوشی

    آغاز شده توسط لیلی, 06/08/2013
    کوچک, کنید, کند, که, کمی, کرده, پخت, یک, لازم, نگه, چند, نمک, نان, هم, هر, می‌گیرید, مواد, مایع, آن, آنها, آب, اندازه, استفاده, بالا, باز, باشید, باشد, تند, تهیه, تا, ترش, جوش, جا, خمیر, دوست, دانه, داده, دارد, داشته, در, روی, روغن, را, زیر, زردچوبه, ساعت, سرخ, سرد, شیرین, شود, شدن
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 48
    06/08/2013 برو به آخرین پست
  31. نان شیر مال

    آغاز شده توسط farzane joon, 29/07/2013
    کنید, کم, کمی, گرم, ۱۰, یک, وقتی, قبل, لازم, نکته, چیزی, نان, نباید, هر, مواد, من, مهم, مایع, محیط, مخلوط, مرحله, مرغ, اگر, اول, استفاده, بیشتر, با, باید, برای, تهیه, تا, تازه, خوب, خود, خشک, دیگر, دهنده, دارد, در, زمان, سنگین, سرد, شکل, شیر, شود, شد, طلایی, طرز, عوض, عمل
    • پاسخ: 1
    • نمایش ها: 64
    06/08/2013 برو به آخرین پست
  32. نان بوحلته

    آغاز شده توسط farzane joon, 29/07/2013
    کنیم, کنید, کنار, کند, که, کم, کمی, کردن, کردم, پخت, پر, یک, لازم, چهارم, نان, هم, مواد, مایع, مخلوط, مدت, استفاده, اضافه, بود, با, برای, برابر, توت, تا, جای, حل, حجم, حذف, خمیر, خامه, دوم, دوباره, دهیم, درست, دست, روی, سایت, ساعت, سبک, سطح, شکل, شکلات, عمل, عالی, عسل, صبحانه
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 147
    29/07/2013 برو به آخرین پست
  33. ایشلی چوچه(کلوچه مغزدار)

    آغاز شده توسط farzane joon, 29/07/2013
    کنید, کنار, کند, که, کار, کردن, گرفتن, گرم, یک, یا, وقتی, قبل, چند, نمک, نان, نخی, هم, ها, های, مناسب, مایع, ماست, مخلوط, مرغ, آن, این, اندازه, اتمام, اجازه, بین, بود, با, باز, برای, برابر, تا, حال, حجم, خنک, دوم, دور, دست, روش, روغن, رنگ, زمانی, سر, شکل, شیر, طول, طلایی, طرح
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 81
    29/07/2013 برو به آخرین پست
  34. بيسكويت تخم‌مرغ آويز

    آغاز شده توسط Shima, 18/07/2013
    bar, يك, فندق, فر, پودر, پوست, پرتقال, كوچك, كه, كردن, كرده, قالب, قبل, قرار, لازم, هم, همه, همراه, مواد, مارمالاد, مختلف, مخصوص, آويز, آن, آماده, آب, اندازه, اجازه, استراحت, اضافه, با, باز, براي, برش, تهيه, تخم‌مرغ, خوب, خورد, خمير, دوباره, داده, روش, را, زده, زرده, سيم, ساعت, سطح, شكل, شود, شده
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 55
    18/07/2013 برو به آخرین پست
  35. بيسكويت ليدي فينگر

    آغاز شده توسط Shima, 18/07/2013
    bar, فر, كه, كاربرد, كدام, كردن, وقتي, قبل, قرار, لازم, نوع, هم, همراه, هر, هستند, مواد, مخلوط, مختلف, مرحله, مرغ, آن, آرام, انواع, اندازه, ادامه, بودن, با, بايد, باشد, براي, تند, تهیه, تمام, تا, تخم, خيلي, داده, دارد, درست, دسرها, روی, روش, رنگ, را, زبان, زدن, زرده, شيريني, شكل, شود, شروع
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 51
    18/07/2013 برو به آخرین پست
  36. نان مغزدار تبریز

    آغاز شده توسط farzane joon, 13/07/2013
    فوری, فر, کنجد, که, کم, کمی, کاغذ, کثیف, گرم, پهن, یا, وقتی, قلم, قم, قالب, قرار, لازم, نون, نان, هنوز, همین, مقدار, مایع, مخلوط, مدت, مرغ, مساوی, مغزدار, انگور, انواع, ارد, استراحت, با, بعد, تو, تبریز, تزئین, دقیقه, دهنده, دمای, روی, رنگ, رد, رسید, زیاد, سایت, شیره, طرزتهیه, عدد, عسل
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 72
    13/07/2013 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 50
    01/07/2013 برو به آخرین پست
  37. نان باگت

    آغاز شده توسط farzane joon, 19/06/2013
    فر, کنید, کنار, کرده, گلوله, پود, پاشی, لازم, نون, نان, نصف, هم, مواد, مایع, مخلوط, مدت, مرغ, استراحت, اضافه, بگذارید, بقیه, بچینید, بهم, بهش, با, باز, بدید, بزرگ, بشه, بعد, تقسیم, تهیه, تا, خوب, خنک, خمیر, خانم, دوم, دقیقه, درون, درجه, ذوب, روی, رول, روغن, را, سینی, ساعت, سطح, عمل
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 58
    19/06/2013 برو به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 85
    19/06/2013 برو به آخرین پست
  38. نان تست

    آغاز شده توسط farzane joon, 19/06/2013
    فویل, فر, کنید, کره, گل, پوش, قالب, لازم, نیم, نون, نان, چرب, نظر, نصف, همه, مواد, مورد, مخلوط, مستطیلی, آرد, انتها, اضافه, بکشید, بپزید, بیاد, بقیه, با, باهم, بدین, بشه, تهیه, تا, ترش, تست, جای, حل, خمیر, دقیقه, در, درجه, روی, زیاد, ساعت, سر, شده, عمل
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 61
    19/06/2013 برو به آخرین پست
  39. نان پاندا گناه داره، نخورین!

    آغاز شده توسط Shima, 04/06/2013
    bar, کنید, کنار, کند, که, کاکائویی, کار, کردن, گوش, گرم, پیش, پر, یک, یا, لازم, نان, چشم, هنگامی, هم, همه, های, هر, مواد, مخلوط, مرغ, آن, آب, اگر, این, اندازه, اجازه, استفاده, با, باید, برای, بزرگ, تهیه, تا, تر, دو, دور, رنگ, را, زمانی, سازی, سبز, سرد, شکل, شکلاتی, شیر, طرز, غذای
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 68
    04/06/2013 برو به آخرین پست
  40. نان ارده

    آغاز شده توسط farzane joon, 03/06/2013
    يک, فاصله, کوچک, کنار, کنترل, که, کردن, کرده, گرفته, قبل, قسمت, لازم, چند, نمانده, نان, چرب, هم, هر, مواد, مورد, مخلوط, مرغ, آن, آماده, آب, انگشت, است, بلند, بهتر, بايد, براي, تهيه, تمام, تا, حجم, خود, خانم, خشک, دو, دور, داده, دست, رول, زمان, سه, ساعت, شکل, شود, شما, عمل, صورت
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 55
    03/06/2013 برو به آخرین پست
  41. نان ذرت

    آغاز شده توسط farzane joon, 15/05/2013
    فر, کف, که, کمی, کاملاً, کره, کرده, گل, گرم, پودر, یک, قرار, لازم, چنگال, نمک, نان, نصف, هم, ها, میدهیم, مواد, ماست, مخلوط, مدت, مرغ, آن, آرد, اضافه, با, بعد, تهیه, تا, تخم, جوش, حاصل, خانم, دو, دقیقه, درجه, ذرت, روشن, را, سه, سانتی, شیرین, شود, شده, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 75
    15/05/2013 برو به آخرین پست
  42. نان نوتلا

    آغاز شده توسط farzane joon, 15/05/2013
    کنید, یا, كنيد, كه, كرم, قرار, قسمت, لوف, لازم, نون, چهارم, نمونه, نان, نرم, چرب, هم, هر, می, مواد, متناسب, مخلوط, مدت, مرتب, مرغ, این, اول, انداخته, اجازه, استفاده, اضافه, بايد, باشه, بر, برابر, بعد, تو, تا, تست, جواب, خانم, دو, دونه, رو, روش, سه, سایت, ساعت, سرد, شکلات, شكل, صورت, صبحانه
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 54
    15/05/2013 برو به آخرین پست
  43. نان خرمایی

    آغاز شده توسط farzane joon, 15/05/2013
    کنید, کنجد, که, کمی, کدام, کردن, گیاهی, گل, ۲۰, پودر, پسته, یک, یخچال, قرار, لازم, چای, نان, چرخ, همراه, هر, هسته, منبع, مخلوط, مدت, مغز, آن, آنها, آب, اندازه, اضافه, بالا, باشد, بدون, بدن, توانید, تهیه, خوب, خانم, خرمایی, خرمائی, دوست, دهید, درست, روی, زیاد, سفید, سینی, ساعت, سرد, شکل, شده
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 55
    15/05/2013 برو به آخرین پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن
کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 1 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 30 پاسخ یا 300 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 30 پاسخ یا 300 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

تالار موضوعی

تالار هنر

تالار خودرو، هواپیما و ...

تالار پزشکی و سلامت

تالار فنی، مهندسی و دانشجویی

تالار کتابخانه

تالار کشاورزی، گیاهان و دامداری

تالار خانه و خانواده

تالار عمومی

تالار ورزش

تالار نظامی و انتظامی

تالار خبرها و مطالب روز

تالار ادیان الهی

تالار تاریخ، گردشگری و آثار باستانی

تعرفه تبلیغات در انجمن گفتگوی پاکدل


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0