مواد لازم :
تخم مرغ دوتا کامل
کمی روغن داخل مایه زعفرونی لازم داریم
ماست چکیده ( سفت ) یک پیمانه
زعفرون دم کرده کمی


برنج 5 پیمانه
روغن و کره کمی و پیازداغ ( در صورت تمایل ) کمی دارچین برای تزیین روی برنج
شوید حدودا 400 گرم (خرد شده و فریز شده )
لپه باقلا حدودا 400 گرم ( فریز شده )

نکته :
بستگی داره که پر شوید دوست دارین یا کم شوید . اندازه شوید و باقلا بنا به تمایل شما قابل تغییره .

البته اگه بخوام ته چین درست نکنم . فقط باقلا پلو باشه مقدار شوید و باقلا رو بیشتر میریزم .

نکته :
الان داخل مواد ته چین از شوید و باقلا استفاده نشده .
ضمنا اینجا مرغ جدا پخته و سرو شده .


نکته :
ولی شما میتونین ابتکار به خرج بدین و گوشت مرغ تون رو توی برنج زعفرونی ریش ریش کنین و یک ته چین ابتکاری و مخلوط
" باقلاپلو و ته چین مرغ " درست کنین که ته چین و ته دیگش با مرغ باشه و روش باقلا پلو !
منبع:خانم گل