اینم روش کار
یکم آرد نانوایی رو با یکم نمک(چند قاشق غذاخوری آرد و کمتر از نصف قاشق چایخوری نمک )با یکم آب ورز دادم چند دقیقه تا خمیر شد*مث خمیر نون*
بعد پشت یه سینی آرد پاشیدمو با وردنه خمیرو نازک کردم (هرچی نازک تر بشه ته دیگ ترد تر میشه)
چون قالب دلخواهو کوچک نداشتم :
نی آیس پک رو روی گاز حرارت دادم و یه گوشش رو فشار دادم تا شبیهه گلبرگ شد(باچاقو هم لبه هاشو صاف و یکدست کردم)
ی مقداری رو شبیهه گلبرگ قالب زدم(گلابتون و گلهاش)
یه مقدار هم با خود نی آیس پک بصورت گرد قالب زدم(مرکز گل و دایره های اطراف ته دیگ)
اینارو هم با نی آیس پک قالب زدم واسه مدلای دیگه ی گلبرگ ک واسه ته دیگای بعدی استفاده کنم
*واس اونا ک شکل بیضین نی آیس پکو گرم کردمو بشکل بیضی فشار دادم

بعد کف قابلمه روغن و زعفران دمکرده ریختمو خمیرهای قالب زده رو به دلخواه چیدم

داخل اون گلابتون ها رو هم جو گذاشتم

Click here to enlarge



یکم از خمیرای قالب زدم اضافه ااومده ک هرمدلو تو یه ظرف گذاشتم روشونم آرد پاشیدم گذاشتم تو فریزر
که هروقت بخوام سریع تو قابلمه بچینمClick here to enlarge

شما هم میتونید آماده کنید و تو فریزر بزاریدClick here to enlarge

میتونید اگه مهمان دارید اینکارو از صبح انجام بدید و ته قابلمه رو تزئین کنید تا بعد ک برنج آبکش رو روش میریزید و دم میدید.Click here to enlarge
وقتی برنج آبکش شده رو روش میریزید حواستون باشه ترکیب تزئینتون بهم نخوره
هرلایه برنجو که میریزید یکم با کفگیر یا دست فشار بدید ن زیاد



پروانه رو قالب نزدم
طرحو از تو کامپیوتر برداشتمو رو طلق بریدم بعد رو خمیر گذاشتمو بریدمClick here to enlarge

منبع:خانم گل