[size=large]مواد لازم:

[/size]
  • [size=large]نیم کیلو گوشت بوقلمون چرخ شده


    [/size]
  • [size=large]سه چهارم فنجان کوینولای پخته


    [/size]
  • [size=large]نیم فنجان جو دوسر


    [/size]
  • [size=large]1 عدد پیاز سبز، خرد شده


    [/size]
  • [size=large]1 عدد تخم مرغ


    [/size]
  • [size=large]2 قاشق جعفری تازه، خرد شده


    [/size]
  • [size=large]1 قاشق زیره سبز


    [/size]
  • [size=large]1 قاشق سس ایتالیایی


    [/size]
  • [size=large]نیم قاشق چایخوری نمک


    [/size]
  • [size=large]کمی فلفل سیاه


    [/size]
  • [size=large]کمی پودر سیر


    [/size]
  • [size=large]1 فنجان پنیر موزارلای، رنده شده


    [/size]
[size=large]

طرز تهیه:
[/size]


[size=large]1. در کاسه بزرگی، گوشت بوقلمون، کوینولا، جو دوسر، پیاز سبز، تخم مرغ، جعفری، زیره سبز، سس ایتالیایی، نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید.

[/size]
[size=large]2. کاملاً هم بزنید تا به خورد هم بروند. [/size]
Click here to enlarge






[size=large]3. فر را بگذارید تا 350 درجه فارنهایت گرم شود. قالب 12 تایی مافین را چرب کنید و از مخلوط داخل قالب ها بریزید. بگذارید نیم ساعت در فر بپزد و از فر دربیاورید.

[/size]


[size=large]4. پنیر موزارلا رنده شده را روی هر کدام بپاشید و دوباره 2 تا 3 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند. [/size]


Click here to enlarge




[size=large]5. از فر دربیاورید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه سرد شود. سپس آنها را از قالب دربیاورید و با سس و سبزیجاتی مانند کاهو سرو کنید.

[/size]
Click here to enlarge




[size=large]کاپ کیک های کوینولا و گوشت بوقلمون با سبزیجات و سس سرو می شوند.[/size]