[rtl][size=large] [/size][/rtl]
[rtl][size=large]اول با کمی روغن پیاز داغ را آماده کنید و فیله‌ی مرغ را با زعفران و نمک و کمی کره بپزید بعد برنج را آبکش کرده، کمی زنده‌تر بردارید.[/size][/rtl]

[rtl][size=large]مواد لازم[/size][/rtl]
[rtl][size=large]ماست یک لیوان[/size][/rtl]
[rtl][size=large]تخم مرغ 3 عدد[/size][/rtl]
[rtl][size=large]لبو 4 الی 5 عدد بدون رگ و ریشه و پررنگ ارغوانی - رنده شده[/size][/rtl]
[rtl][size=large]آب لبو نصف پیمانه[/size][/rtl]
[rtl][size=large]روغن و کره به میزان لازم[/size][/rtl]
[rtl][size=large]زعفران دم شده[/size][/rtl]
[rtl][size=large]برنج 5 پیمانه[/size][/rtl]
[rtl][size=large]فیله مرغ به تعداد نفرات[/size][/rtl]
[rtl][size=large]پیاز و پیاز داغ فراوان[/size][/rtl]
[rtl][size=large] [/size][/rtl]
[rtl][size=large]طرز تهیه[/size][/rtl]
[rtl][size=large]اول با کمی روغن پیاز داغ کنید و فیله مرغ را با زعفران و نمک و کمی کره بپزید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]بعد برنج را آبکش کرده، کمی زنده‌تر بردارید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]بعد 3 عدد تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی برنج درونش بریزید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]سپس درون ماهیتابه، روغن و کره را داغ کرده و کمی از آن را باقی بگذارید و بقیه را درون لیوان نگه دارید برای آخر کار و روی ظرف در مرحله‌ی انتهایی.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]حالا یک ردیف از مایه‌ی سرخابی (لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن) را ته ظرف بریزید و روی آن را صاف کنید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]لبوهای پخته شده را رنده درشت کرده و یک ردیف روی برنج سرخابی‌ها بریزید و روی آن را صاف کنید و ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای این که ترکیب رنگی قشنگی را داشته باشید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]بعد فیله‌های مرغ‌ را با پیاز داغ و کمی آب باقی‌مانده مرغ (خیلی کم حدود 4 – 5 قاشق به شرطی که برنج زنده باشد) روی ظرف می‌ریزیم و با پشت قاشق فشار داده و صاف می‌کنیم.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]حالا کمی دیگر از برنجی که داشتیم را زعفران زده و کمی روی ظرف می‌ریزیم و کمی دیگر از همان را برای تزیین نگه می‌داریم.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]سپس باقی روغن و کره را روی آن بریزید و درش را با کاغذ فویل بپوشانید. ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرفش تعبیه کنید که بخار اضافی بیرون برود و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشود.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]یک ساعت و نیم روی شعله ملایم دم کنید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]پس از دم کشیدن برنج، شعله‌ی زیر ته‌چین را خاموش کرده و فویل را برداشته تا کمی برنج خنک شود و کمی بعد ماهیتابه را از بالا به پایین محکم بتکانید!! یعنی کمی تکان بدهید تا بفهمید که کف آن کنده شده است تا قالبی در بیاید یا نه.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]یادتان باشد اگر تازه ته چین را خاموش کردید و نگذاشتید خنک شود، امکان دارد ته چین‌مان ته‌اش به ظرف بچسبد و قالبی در نیاید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]اگر فکر کردید که ممکن است چسبیده باشد، ته ظرف را درون آب سرد بگذارید تا کمی بماند و بعد درون دیس گرد برگردانید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]خنک شدن ته چین قبل از کشیدن در ظرف، کمک می‌کند تا قالبی در بیاید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]حالا آن را برش بزنید.[/size][/rtl]
[rtl][size=large]این غذا خیلی خوش‌رنگ و مجلسی و اشتها آور است و در ضمن اصلاً طعم آن شیرین نمی‌شود.[/size][/rtl]

[align=center][rtl][size=large]Click here to enlarge[/size][/rtl][/align]