مواد لازم برای 20 نفر:

توت‌فرنگی: 400 گرم


کیوی: 500 گرم

شاتوت: 250 گرم

کمپوت آناناس: 400 گرم


زردالو: 250 گرم

کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید.

خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه


طرز تهیه:

• ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.

• روی لایه کیک، هر نوع میوه‌ای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوه‌ای را که می‌چینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.

• روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.

• روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.

• لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوه‌هایی که دارید بپوشانید.

• بهتر است این دسر را 6- 5 ساعت قبل از میهمانی تهیه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و عطر میوه‌ها با هم مخلوط شود. توصیه نمی‌شود از یک روز قبل یا شب قبل آن را تهیه کنید چون میوه‌ها آب می‌اندازند.

• برای زیبایی بیشتر این کیک می‌توانید، از رولت استفاده کنید.

• به جای لایه خامه می‌توانید از ژله یا مربای توت فرنگی استفاده کنید.

Click here to enlarge

منبع:خانم گل وپرشین بلوگ