درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By faranbanoo

موضوع: ریخت شناسی و پرورش تمبر هندی

  1. #1
    مدیر بازنشسته faranbanoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    نوشته ها
    1,641
    تشکرها
    0
    تشکر شده 80 بار در 49 ارسال

    تابلوی مدالها

    ریخت شناسی و پرورش تمبر هندی

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    نام علمی تمبر هندی Tamarindus indica و نام انگلیسی آن Tamarind میباشد.تمبر هندی که از Tamaria Hindi مشتق شده و به معنای میوه هندی می باشد .نام تمر هندی (tamarind) برگرفته از نام تمر (tamar) به معنای خرمای خشک است. تمبر هندی درختی است بلند که منشا آن از هند و آفریقای شمالی بوده است ولی امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد . این درخت از خانواده نخودها و شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام بوده و با کمی خمیدگی همراه است. برگهای آن متناوب و مرکب شامل 10 تا 20 جفت برگچه فشرده و نزدیک بهم است .
    گلهای آن به رنگ زرد مایل به قرمز و به شکل خوشه در انتهای ساقه ظاهر می شود . میوه آن شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام و با کمی خمیدگی است . این غلاف به طول 10 سانتیمتر می باشد که در آن بین 3 تا 10 دانه قرار دارد . میوه نرسیده این گیاه به رنگ سبز است و وقتی کاملا رسید به رنگ قهوه‌ای یا قهوه‌ای متمایل به قرمز خواهد شد.

    برای تهیه تمبر هندی ها میوه ها را شکافته و قسمت گوشتدار آنها را با هسته بیرون آورده و خشک می کنند .
    خشک کردن تمبر هندی طرق مختلفی درد و در هر منطقه فرق می کند . مثلا در جزایر آنتیل قسمت گوشتدار آنرا در ظرف بزرگی که دارای شربت غلیظی در حال جوش است وارد می کنند تا شربت در منافذ میوه نفوذ کرده و آنرا حل کند .
    آب و هوای مناسب کشت تمبرهندی اقلیم گرم و مرطوب است و در مناطقی که دارای این آب و هوا باشند، تمبرهندی را می‌توان، به راحتی پرورش داد. در ایران، این درخت در استان‌ های هرمزگان و سیستان و بلوچستان نیز پرورش می ‌یابد.
    قسمت گوشتدار میوه دارای کمی قند و پکتین و ترکیبات اسیدی از جمله اسید سیتریک، مالیک و تارتاریک و مواد معدنی نظیر پتاسیم و کمی پکتین است. در پوست درخت تمبرهندی نیز مقداری تانن وجود دارد و سرشاخه ‌های جوان و سبز این درخت دارای مقادیر زیادی ویتامین‌ های گروه B است.بسیاری از اختلالات گوارشی از جمله اختلالات صفراوی با مصرف تمبرهندی برطرف می ‌شود و کلسترول خون ‌را کاهش می دهد.
    درخت تمبر هندی را میتوان بصورت تزیینی در گلدان نیز کشت کرد و چون بسیار آهسته رشد می کند و عمری طولانی دارد میتواند سالها در گلدان بماند.
    shbrh از این خوشش آمد.

  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تست خودشناسی: دیداری، شنیداری یا لمسی هستید؟
    توسط Shima در انجمن تست روانشناسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05/07/2013, 21:07
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 16/03/2013, 17:17
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14/03/2013, 21:32
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12/08/2012, 20:45
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 28/07/2012, 08:23

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •