[align=center]Click here to enlarge[/align]


نام علمی آن Anacardium occidentale .L و از خانواده Anacardiaceae می باشد و نام درخت آن را کارشو می نامند. زیست گاه اصلی این درخت ازآمریكا ی جنوبي وبرزیل میباشدكه پ س ازكشف آمریكا توسط پرتقا لیها بهسایرنقاط دنیابرده شد. .امروزه كشور هندوستان بزر ترین تولیدكنندهٔ این محص ل بوده وجنوب غربی این كش رازمراكز عمدهٔ كاشت میبا د .
مقاومت درختچهٔ كاشو نسبت به كم آبی بیشترازدرخت انب ه است ،اما در مقابل سرما حساستر ازانبه میباشد
كاشو بومی مناطق گرمسیری ا ست و طبعاً درمناطقی كه دارای ا ینگونه آب و هوا باشد رشدخوبی دارد. در تدربدترین و كم عمق ترین خاكها رویش دا رد و محصول میدهد ولی خاكهای عم یق ولیمونی باعث افزایش با ردهی و رشدبهتر درخت میگردد .
میوهٔ حقیقی در این درخت محتوی مغز یعنی ق سمت خوراكی میوه میباشد. .میوه دارای قسمتی لوبیایی شكل ،و در انتها نسبتا طویل و متورم است كه در داخل این برآمدگی مغز یاقسمت خوراكی میوه قرارداردكه پس از رسیدن كاملمیوه و برداشت ب ایستی مغز میوه را برای عرضه به بازا ر ازپوست آن جدا بنمایند.
سه تاچهار هفته پس ازباز شدن گل وتشکیل میوه یعنی تلقیح گلهای ماده دم گل شروع به رشد کرده و۳-۲ ماه بعد که میوهٔ حقیقی کاملا رسید رشد دم میوه نیز به حداکثر رسیده جسمی نرم وگوشتی با طعم کمی ترش که بسیار معطراست تولید می کند. این شبه میوه یا دم گل متورم وبرای تهیهٔ یک نوع شراب ویا مصرف به صورت تازه خوری به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. درموقع رسیدن کامل، قطر دم میوه به۵-۴ وطول آن به۱۰-۵ سانتیمتر می رسد ورنگ آن صورتی یا زرد می گردد.
مغز بادام هندی که دارای مقدار زیادی چربی می باشد خیلی زود تند وفاسد می گردد یعنی چربی آن درمجاورت اکسیژن هوا اکسید می شود. برای حمل این محصول به نقاط دوردست باید آنها را درجعبه های فلزی قابل نفوذبه هوا قراردهندوپس از پرکردن جعبهٔاول هوای داخل آنرا خارج نموده
و به جای آن گاز دی اکسید کربن وارد کرده ودرجعبه را مسدودنمایند، بدین طریق می توان مغز کاشو راتا دو سال بدون اینکه فاسد شود، نگاهداری کرد.
این درخت گرمسیری همیشه سبز حساس، که عمدتا درهندوستان پرورش داده می شود، معمولا با بذر تکثیر گردیده وبرای انجام این عمل ۳-۲ عدد بذر، مستقیما درباغ کاشته می شود(به علت اینکه انتقال نهالهای جوان توام با اشکالاتی است از کشت آن درخزانه صرف نظر می نمایند). بعد از رویش بذور یک عدد ازآنها را نگهداشته وبقیه راحذف می نمایند.
با اینکه بذرهای درخت هیچ نوع رکود بذری ندارند، اما بذور راباید باقرار دادن درآب، ازنظر وجود جنین مورد آزمایش قرار داد(بذور غوطه ور حذف می شوند). جوانه زنی درمدت ۲۰-۱۵ روز صورت می گیرد.
همانطوری که گفته شد نهالها قدرت انتقال ندارند وبه همین جهت درحالتی که بخواهیم آنها را بعد از رویش به زمین اصلی انتقال داده ونسبت به کاشتشان اقدام کنیم، ازگلدان های توربی استفاده می نمائیم؛ بدین صورت که بذور را درگلدانهای توربی کاشته ودر زمان انتقال توام با گلدان، گیاهان جوان را هم در زمین اصلی می کاریم. بنابراین گلدان با نهالها در داخل خاک قرار می گیرد، وبه مرور پوسیده واز بین می رود.
این درخت در دورهٔ جوانی رشد سریعی دارد ولی طول عمر آن کم است وحدود بیست سال زندگی می کند، درحالی که درخت انبه وپسته که با بادام هندی در یک خانواده قرار دارند تا یکصد سال عمر می کنند و نیاز درخت کاشو نسبت به گرده افشانی زیاد بوده، ومیزان دگرگشنی درآن کم است.
بیشتر محصول کاشو از درختانی که درنامرغوب ترین اراضی وبطور وحشی وخودرو سبز شده اند، جمع آوری می گردد. منتها باغهای کاشته شده هم نسبتا زیاد است ودرختی که درزمین مرغوب کاشته شده ومورد مراقبت قرار می گیرد، محصول بیشتری می دهد.
فاصلهٔ کاشت درخت کاشو درباغات دیم واراضی نامرغوب درحدود ۱۸متر درهر جهت، ودر اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری،۱۲-۱۰متر می باشد.