انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: فلافل لبناني

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو فعال
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    331
    تشکرها
    0
    تشکر شده 17 بار در 13 ارسال

    پیش فرض فلافل لبناني

    [align=center][فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ][/align]مواد لازم:
    گرم380 باقلای خشك
    گرم 380 نخود
    حبه درشت2 سیر كوبیده
    یك عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
    عدد بزرگ4 پیازچه( ریز خرد شده)
    یك عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
    یك قاشق غذاخوری بكینگ پودر
    قاشق غذاخوری 3 آرد
    یك فنجان جعفری خرد شده
    یك قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
    قاشق مرباخوری5/1 پودر زیره سبز
    به اندازه لازم نمك و فلفل
    به اندازه لازم روغن برای سرخ كردن فلافل

    طرز تهیه:
    باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند.
    در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود.
    توجه:
    [align=center]- باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.[/align]- در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
    نكات تغذیه ای :
    فلافل یك نوع غذای لبنانی است كه برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن
    حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد كافی و نیاز بدن تامین می كند.
    نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یك برس زبر، سیستم گوارشی را پاك می كند. این نوع فیبر، گلوكز( قند) و كلسترول خون را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.
    تبيان

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو فعال
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    331
    تشکرها
    0
    تشکر شده 17 بار در 13 ارسال

    پیش فرض فلافل جنوبي

    فلافل جنوبی:
    نیم کیلو نخود رو 24ساعت میزارید خیس بخوره دراین حین چند بار هم آبشو برای جلوگیری از نفخ عوض می کنیدبعدش باچرخ گوشت دوبار خرد میکنیدمی توانید به میزان دلخواه سیر روهم درهمین حین توی چرخ گوشت بریزیدبعدش بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری وپودر زیره ونمکو فلفل رو به دلخواه اضافه کنید-اگه فلفلش بیشتر باشه خوشمزه تره

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    عنوان کاربر
    عضو عادی
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    18
    تشکرها
    0
    تشکر شده 17 بار در 4 ارسال

    پیش فرض RE: فلافل لبناني

    [align=center]این فلافل تقریبا مثل دستور مریم جون هستش


    Click here to enlarge[/align]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 20:49 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677