[align=justify]دیگر دسرها فقط شیرین نیستند. دسرهای امروزی دست پخت سرآشپزهای پیشرو دارایگیاهان معطر، فلفل های تند و نمک فراوان هستند...[/align]
[align=center]Click here to enlarge[/align]

[align=justify]پیتزای سیب در Al Molo، هنگ کنگ[/align]
[align=justify]این دسر خوشمزه و کلاسیک آمریکایی که تغییری ایتالیایی یافته است با خامهبادامی و یک قاشق ژله رزماری سرو می شود در هتل ال مولوی هنگ کنگ سرو می شود.[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کیک با خامه فلفلی درThe Dutch، نیویورک[/align]
[align=justify]این کیک که با بستنی سفید روسی سرو می شود آنقدر در نیویورک محبوب شده که درمیامی هم درست می شود. فلفل سیاه در خامه روی کیک تضاد خوشمزه ای با طعم شکلات و شیرینی کیک دارد.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]مادلن های زیتون سیاه در Fifth
Floor، سانفرانسیسکو
[/align]
[align=justify]زیتون سیاه وقتی با کمی شکر ترکیب می شود، شیرینی خاصی مانند بلوبری می یابد.این کیک کلاسیک فرانسوی با بستنی زعفرانی سرو می شود.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]توت فرنگی های فلفلی در Tulio، سیاتل[/align]
[align=justify]این دسر تعادلی عالی بین توت فرنگی های شیرین و پنیر خامه ای ماسکارپون ایجادمی کند. کمی فلفل سیاه و سرکه بالزامیک طعم آن را متفاوت می کند.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]گنبد مرینگ فندقی در Brasserie
Pushkin، نیویورک
[/align]
[align=justify]در این دسر، مرینگ (نوعی کیک) با بستنی دارچینی، چیپس سیب، دانه های وانیل و مکعبهای مارمالاد زعفرانی همراه است. این گنبد مرینگ فندقی یک دسر سبک و خوشمزه است که شبیه جعبه جواهرات است و مهمانان را به کشف گنجینه درونش دعوت می کند.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کیک پولنتای شکر قهوه ای در Atwood Cafe، شیکاگو[/align]
[align=justify]این دسر غنی که با شکر قهوه ای درست می شود با بستنی وانیلی و پاپ کورن شیرینسرو می شود. طعم های مختلفی در این دسر وجود دارد و ظاهر آن بسیار زیبا است.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]ساندی کورن و بلوبری در Gramercy
Tavern، نیویورک
[/align]
[align=justify]فصل تابستان برای این کافی شاپ فقط یک معنا دارد: فصل بلوبری. هر سال اینرستوران دوباره این دسر اعتیادآورش را معرفی می کند. ساندی از بستنی و گردو و کورن و یک مافین تشکیل شده است. روی کل آن هم کارامل ریخته می شود.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کیک خرما و رزماری با گلابی در Sazerac، سیاتل [/align]
[align=justify]خاصیت این کیک تعادل بین شیرینی و طعم داری است. روی این کیک که با گلابی تزئینشده، سسی ریخته می شود که از شکر و زرده تخم مرغ تشکیل می شود.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]پانا کوتا رازیانه و لیمو Scala’s Bistro، سانفرانسیسکو[/align]
[align=justify]طعم رازیانه و لیمو در کنار هم در این دسر بسیار عالی است. پانا کوتا از خامهدرست شده است و برای طعم دادن به آن، کنارش رازیانه و لیمو سرو می شود. توت فرنگی هم می توان در کنارش سرو کرد.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]پانا کوتا و سرشیر در Fatty
‘Cue، نیویورک
[/align]
[align=justify]این کافی شاپ به تلفیق دسرهای آسیایی و تگزاسی معروف است. این پانا کوتا با گلبامیه طعم دار شده است. سرشیر هم به آن طعمی طبیعی می دهد. برای تزئین آن از توت فرنگی استفاده می شود.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کاتالانای بالزامیک در Scarpetta، نیویورک[/align]
[align=justify]این دسر با زردآلو، گردوی ادویه دار و ژله سرو می شود. ترکیبی عالی از دسرکلاسیک اسپانیایی و کیک هویج کلاسیک آمریکایی و طعم واقعی دسر کلاسیک ایتالیایی.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کورن کاراملی ادویه دار در Craftbar، نیویورک[/align]
[align=justify]در این کافی شاپ کورن شیرین سرو می شود. کمی کورن را با کارامل و فلفل حلبی و فلفلهندی مخلوط کنید.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]چاکلت فایو ویز در Congress، آستین[/align]
[align=justify]از آنجائیکه یک لایه شکلات هیچ وقت کافی نیست، در این کافی شاپ یک دسر با پنجلایه شکلات سرو می شود. لایه اول جیاندوجا، لایه دوم کیک کاکائو، لایه سوم گاناش کاراملی، لایه چهارم کاکائو و لایه آخر موس شکلات سیاه است.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کیک وانیلی روغن زیتونی در The Lion، نیویورک[/align]
[align=justify]طعم و بافت در این دسر حرف اول را می زنند. کیک وانیلی روغن زیتونی معمولی کههمیشه در قالب های کنگره دار پخته می شود، در این دسر شکل دیگری دارد و با پسته تزئین می شود.
[/align]
[align=center][hr]

Click here to enlarge[/align]

[align=justify]کائو نیو ماموانگ در Suda
Thai، لندن
[/align]
[align=justify]برنج چسبناک در این دسر طعم شیرینی دارد. کمی انبه هم در کنارش سرو می شود کهیادآور تعطیلات در سواحل تایلند است. یادتان باشد که فصل انبه در ماه های مه و ژوئن است. [/align]