[align=justify][size=medium]غذايی كه امروز قرار است آموزش دهيم، يك نوع خوراك مرغ تايلندی است. اين غذا سرشار از ويتامين است و مناسب افرادی است كه از رژيم كم‌چرب استفاده می‌كنند.

مواد لازم :[/size]
[/align]
[size=medium] پوست لیمو ترش (رنده شده)[/size]
[size=medium] یك عدد[/size]
[size=medium] زنجبیل تازه ( رنده شده)[/size]
[size=medium] یك قاشق مرباخوری[/size]
[size=medium] سیر[/size]
[size=medium] یك حبه بزرگ[/size]
[size=medium] روغن مایع[/size]
[size=medium] 2 قاشق سوپ‌خوری[/size]
[size=medium] سینه مرغ ورقه شده[/size]
[size=medium]250 گرم[/size]
[size=medium]فلفل دلمه‌ای قرمز[/size]
[size=medium]نصف یك عدد[/size]
[size=medium]فلفل دلمه‌ای سبز[/size]
[size=medium]نصف یك عدد[/size]
[size=medium]پیازچه خرد شده[/size]
[size=medium]4 عدد[/size]
[size=medium]هویج متوسط خلال شده[/size]
[size=medium]2 عدد[/size]
[size=medium]لوبیا سبز خرد شده[/size]
[size=medium]115 گرم[/size]
[size=medium]بادام پودر شده[/size]
[size=medium]25 گرم[/size]
[size=medium]سس سویا[/size]
[size=medium]یك قاشق سوپ خوری[/size]
[size=medium]شكر[/size]
[size=medium]كمی[/size]
[size=medium]فلفل سیاه و نمك[/size]
[size=medium]به مقدار لازم
[/size]

[size=medium]گشنیز تازه[/size]
[size=medium]به مقدار لازم[/size]



[align=justify][size=medium]
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست می‌گیریم و خرد می‌كنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ می‌كنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت می‌دهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه می‌كنیم و به آن اضافه می‌كنیم و 2 دقیقه تفت می‌دهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه می‌كنیم، 10 دقیقه می‌گذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه می‌كنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه می‌داریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را می‌توان با برنج نیز سرو كرد.

نكات تغذیه‌ای :
1 - سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفته‌اند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون می‌شوند.
2 - استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 - استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل می‌كند.[/size]
[/align]