[align=center]Click here to enlarge

[/align]
[size=small]دسر بستنی نعنایی[/size]

[size=small]تعداد: 10 نفر[/size]

[size=small]زمان آماده سازی: 30 دقیقه[/size]

[size=small]زمان سرد شدن: 9 ساعت[/size]

[size=small]مواد لازم[/size]

[size=small]• 1/3 پیمانه کره آب شده[/size]

[size=small]• ¼ پیمانه شکر[/size]

[size=small]• 1.5 پیمانه بیسکوئیت یا ویفر خرد شده[/size]

[size=small]• یک لیتر بستنی با تکه های شکلات[/size]

[size=small]• یک پیمانه شکلات نعنایی[/size]

[size=small]• یک پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی[/size]

[size=small]طرز تهیه[/size]

[size=small]1. در یک کاسه متوسط کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ویفرهای خرد شده را اضافه کنید. مواد را ته قالب فشار دهید تا سفت شود. یک ساعت در یخچال خنک کنید.[/size]

[size=small]2. در یک کاسه بزرگ، بستنی را با قاشق چوبی آب کنید. هم بزنید تا بستنی نرم شود اما آب نشود. نصف پیمانه شکلات های نعنایی و نصف پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی را اضافه کنید. با قاشق بستنی را روی پای بریزید. روی آن را بپوشانید و 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.[/size]

[size=small]3.پیش از سرو 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.[/size]