گوش فیل
ماست 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 40 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد 500 تا 600 گرم
روغن و پودر پسته مقداری
مواد شربت 500 گرم شکر و آب 200 میلیتر 50 میلی لیتر و ابلیمو کمی
شربت را با حرارت ملایم و بدون اینکه همز نید درست کنید تا شکرک نزند...
ماست را کمی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ را جدا گانه زده تا یکنواخت شود..سپس به ماست اضافه کیند روغن مایع و بکینگ پودر را هم ااضافه کنید. و ارد را در 2 مرحله اضافه کنید .تا جایی ارد بریزد که مواد به دست نچسبد اما خیلی هم سفت نشود..باید کشدار و لطیف باشد...
خمیر را پوشش بدهید و 2 ساعت در دمای معمولی اتاق بگذراید .سپس روی میز ارد پاشی شده باز کنید با قطر 2 میل..
و برش بدهید و در روغن داغ سرخ کنید و سپس در شربت سرد بندازید
اگر میخواهید خوش رنگ شود 2 قاشق از شربت را به مایع گوش فیل اضافه کنید.
اگر زمانی که روی میز باز میکنید از ارد زیاد استفاده کنید هم گوش فیلها خشک میشود و روغن هم میوسزد...
گوش فیلها باید گوشتی باشند..
برای گل ..من شبیه باقلوای گل تزکیه خمیر را پیچیدم. از قسمت پایئن با نخ مخصوص اشپزی بستم و بعد سرخ کردم..بعد زا خنک شدن نخهارا بردیم و با سیخ چوبی و مارزیپان ساقه درست کردم (خمیر مارزیپان را رنگ کردم و دور سیخ چوبی پیچیدم..) و به ته گلها زدم و گلدان درست کردم..

Click here to enlarge

Click here to enlarge

منبع:مامی سایت