[align=center][size=medium]Click here to enlarge
[/size]
[/align]




[align=center][size=medium]مواد اولیه :[/size][/align]
[align=center][size=medium]فيله ماهي 400 گرم[/size][/align]
[align=center][size=medium]برنج چهار پيمانه[/size][/align]
[align=center][size=medium]پياز سرخ‌ شده سه قاشق غذاخوري[/size][/align]
[align=center][size=medium]زعفران آب‌كرده يك استكان[/size][/align]
[align=center][size=medium]سير سرخ‌شده چهار حبه[/size][/align]
[align=center][size=medium]نمك، زردچوبه و ادويه و کره به ميزان لازم[/size][/align]
[align=center][size=medium]شويد و گشنيز خردشده 400 گرم[/size][/align]
[align=justify][size=medium]طرز تهيه:[/size][/align]
[align=justify][size=medium]ابتدا فيله ماهي را قيمه‌اي خرد كرده، با پياز، زعفران و آبليمو به مدت 30 دقيقه مزه‌دار نماييد. بعد با كره به آرامي سرخ كنيد. پياز و سير سرخ‌شده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادويه بزنيد.[/size][/align]
[align=justify][size=medium] در آخر شويد و گشنيز خردشده را بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا سبزي‌ها تفت بخورد. بعد برنج آبكش‌شده را درون ظرف ريخته و مواد را روي آن بريزيد و دوباره برنج را ريخته براي خوش‌رنگ و خوش‌طعم شدن برنج، زعفران آب شده را روي آن بريزيد و به مدت 25 دقيقه بگذاريد دم بكشد.[/size][/align]