[size=x-large]بادمجان=۷ عدد قلمی
پیاز=۳ عدد متوسط
گردوی خرد شده= ۳ قاشق غذاخوری
نعنا خشک=۲ قاشق غذاخوری
کشک=۱ پیمانه
نمک و فلفل=به مقدار لازم
عدس(دلخواه)=نصف پیمانه
زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری
سیرداغ=به مقدار لازم


طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم.
روغن را در تابه ریخته و بادمجان ها را در آن سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن آنها را در قابلمه بریزید و با یک لیوان آب بگذارید خوب بپزد (با حرارت ملایم) بعد از پخته شدن بگذارید آب آن کاملا گرفته شود و کمی بادنجان ها را بکوبید (خیلی له نشود).
پیاز ها را بشکل خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد در آخر زردچوبه را به آن اضافه کرده و یک تفت دیگر بدهید.
عدس را هم با ۲ پیمانه آب بپزید بعد از پخته شدن بگذارید آب آن کاملا گرفته شود و آن را بکوبید.
کشک را هم مقداری آب درون آن ریخته و ۱۵ دقیقه بجوشانید.(کشک را مرتب هم بزنید که نسوزد و ته نگیرد)
تابه کوچکی را روی حرارت بگذارید و کمی روغن درون تابه ریخته و نعنا را درون آن بریزید و دو سه چرخ بدهید چون نعنا اگر زیاد روی حرارت بماند تلخ و زود سوخته می‌شود.
و در آخر همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم به غیر از نعنا داغ و گردوی خرد شده را که برای تزئین روی کشک بادمجان می گذاریم.
[/size]