مارچوبه 500 گرم
عصاره گوشت الیت
شير هموژنيزه 3 فنجان
كره 50 گرم
آرد برنج 50 گرم
خامه 75 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
نمك فنجان
طرز تهيه :
آرد برنج را با كره كمي سرخ و حرارت را ملايم ميكنيم و آب گوشت را كم كم ميزنيم تا آرد برنج در آب گوشت حل شود , قسمتهاي نرم و لطيف مارچوبه را خرد ميكنيم و با يكي دو ليوان آب و كمي نمك ميگذاريم بپزد بعد از چرخ مخصوص يا صافي رد ميكنيم شير جوشيده را با مارچوبه مخلوط ميكنيم و ابن مايه را داخل مايه آبگوشت و برنج ميريزيم , ميگذاريم چند جوش بزند تا كمي غليظ شود سپس زرده هاي تخم مرغ را خوب ميزنيم و با كمي نمك مخلوط ميكنيم و حرارت را ملايم مينمائيم زرده تخم مرغ را كم كم داخل پتاژ ميكنيم و مرتب بهم ميزنيم و بعد از يك جوش بلافاصله در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي پتاژ ميدهيم , ممكن است نوك مارچوبه را كه لطيف ترين قسمت آن است با آب و نمك جداگانه بپزيم و روي پتاژ در سوپخوري بريزيم .
ممكن است از يك قوطي كنسرو مارچوبه استفاده كرد كنسرو احتياج به پختن ندارد .