كره 3 قاشق سوپخوري
قارچ 500 گرم
شير هموژنيزه 8 فنجان
خامه 1 فنجان
آرد سفيد 0.5 فنجان
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
عصاره گوشت الیت
كرفس خرد شده 50 گرم
نان سوخاري قدري
پنير فيلا فيلا 500 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

ابتدا بندهاي موجود در ساقه كرفس را جدا نموده بعد آن را ريز خرد مي كنيم و با آب گوشت با حرارت ملايم مي پزيم .
آرد را روي حرارت تفت مي دهيم تا خامي بوي آرد از بين برود ولي رنگ آن تغيير نكند . آرد را از روي حرارت برداشته شير را به تدريج به آن اضافه مي كنيم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده قارچ را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملايم ميكنيم . تا پتاژ كاملا جا بيفتد .در آخر خامه را با زرده تخم مرغ و آبليمو مخلوط كرده به پتاژ اضافه مي كنيم , پتاژ را در ظرف پيركس ريخته روي ان نان تست قرار مي دهيم بعد پنير فيلا فيلا را رنده كرده و روي آن مي ريزيم , سپس فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم , به مدت يك ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار مي دهيم .