انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Shima

موضوع: سبزیجات و میوه های عجیب تاریخی! +عکس

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    میانگین پست در روز
    2.56
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    6,714
    تشکرها
    1,418
    تشکر شده 1,663 بار در 953 ارسال

    پیش فرض سبزیجات و میوه های عجیب تاریخی! +عکس

    سبزیجات میراث، سبزیجاتی هستند که برای مصرف عمومی کاشته نمی شوند و به عموم مردم فروخته نمی شوند. قوانین بعضی کشورها مانند بریتانیا، فروش سبزیجاتی که در لیست ملی آن کشور نباشد را ممنوع کرده است. این گیاهان در عوض توسط خانواده ها و فرهنگ ها مختلف به دستمان رسیده اند و بعضی از گونه های آنها به صدها و شاید هزاران سال پیش برمی گردند. برای مثال قدیمی ترین نوع هویج به افغانستان تعلق دارد و اصلاً نارنجی رنگ نبوده است. در فهرست زیر، به سبزیجات عجیب و غریب و گمشده ای اشاره می کنیم که می توانید بذر آنها را تهیه کنید و بکارید.

    1. برنج ممنوعه (Forbidden Rice)

    گونه های دیگر: برنج صورتی ماداگاسکار

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این برنج بومی چین است و وقتی پخته می شود رنگ آن بنفش تیره می شود و مزه ای شبیه به برنج قهوه ای دارد. آنتوسیانین (نوعی آنتی اکسیدان قوی) آن بالا است و حاوی ویتامین ب، نیاسین، ویتامین ای، کلسیم، منیزیم، آهن و روی است. بدین دلیل به آن برنج ممنوعه می گویند که فقط خانواده سلطنتی اجازه داشتند از آن بخورند.

    [hr]
    2. چغندر غروب سرخ فام (Magenta Sunset Chard)

    گونه های دیگر: چغندر فلامینگو، چغندر رنگین کمان

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گونه زیبا از چغندر که به نام چغندر اسفناجی یا چغندر برگی هم شناخته می شود، برگ های مسطح سبز تیره دارد و ساقه آن سرخ رنگ است. این گونه بسیار مقاوم در برابر دمای بالا و یخ زدگی ملایم است. این سبزی به هر غذایی رنگ زیبا می دهد.

    [hr]
    3. لوبیا بوته ای زبان اژدها (Dragon Tongue Bush Bean)

    گونه های دیگر: لوبیا چیتی طلایی، لوبیا بورگاندی سلطنتی

    [align=center]Click here to enlarge[/align]


    این لوبیا که راه های بنفش زیبایی دارد را می توان بطور خام نیز خورد. یا می توان آن را با غلافش پخت یا بدون غلاف در سوپ یا خورش استفاده کرد. طعم آن منحصر بغرد است و در میان سرآشپزها بسیار محبوب است.

    [hr]
    4. تربچه هندوانه ای (Watermelon Radish)

    گونه های دیگر: تربچه سیاه اسپانیایی، تربچه صبحانه

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این سبزی ریشه ای بزرگ به اندازه توپ بیسبال رشد می کند و طعم فلفلی ملایمی دارد. ظاهر آن بسیار شبیه به هندوانه مینیاتوری است. سطح خارجی آن سبز مایل به سفید است و داخل آن صورتی روشن است. همه تربچه ها غنی از اسید اسکوربیک، اسید فولیک و پتاسیم هستند و منبعی سرشار از کلسیم، منیزیم و مس هستند.

    [hr]
    5. کدوحلوایی نقلی ویبی (Weebee Little Pumpkins)

    گونه های دیگر: کدوحلوایی امیش پای، کدوحلوایی کاسپر

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این کدوحلوایی های مینیاتوری از گونه آمریکایی هستند (که البته فروش آنها در آمریکا ممنوع نیست) و به اندازه یک کف دست هستند. طعم آنها شیرین است و حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین آ و بتاکاروتن فراوان هستند.

    [hr]
    6. فلفل دلمه ای شکلاتی شیرینی (Sweet Chocolate Peppers)

    گونه های دیگر: فلفل شیرین پوزه گاوی، فلفل زیبای بنفش

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این فلفل دلمه های شیرین یک تفاوت عمده با فلفل های معمولی دارند: رنگ آنها وقتی کاملاً می رسند، از سبز به شکلاتی تغییر می کند. رنگ آنها بخاطر ترکیب پوست بنفش تیره و گوشت قرمز آجری داخل آنهاست. طعم آنها شیرین است و برای سالاد بسیار مناسب هستند.

    [hr]
    7. مارچوبه زودرس آرژانتویل (Precoce d’Argenteuil Asparagus)

    گونه های دیگر: مارچوبه مری واشینگتن

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گونه فرانسوی باستانی، جوانه های بزرگی دارد. طعم آن عالی است و خودش بسیار نرم است. این گیاه مقاوم است و سال ها می تواند زنده بماند. ولی در سال دوم و سوم محصول می دهد. رنگ اصلی آن سبز است و فلس های بنفش دارد.

    [hr]
    8. بادنجان تخم مرغی سفید ژاپنی (Japanese White Egg Eggplant)

    گونه های دیگر: بادنجان رزا بیانکا، بادنجان سبز تایلندی

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این بادنجان ژاپنی ظاهری شبیه به تخم مرغ دارد و سفیدرنگ است. اگر محصول این گیاه را دائماً بچینید محصول بیشتری تولید می کند. بعضی از بادنجان ها به رنگ زرد تندی درمی آیند که البته مزه آنها تلخ می شود.

    [hr]
    9. گل کلم ویولتا ایتالیا (Violetta Italia Cauliflower)

    گونه های دیگر: گل کلم رومانسکو، رزالیند

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گیاهان گل کلم های بزرگ و بنفش زیبایی تولید می کنند. مزه آنها خیلی خوب است و با پختن یا بخارپز کردن هم می توان آنها را مصرف کرد. گل کلم دارای فیبر رژیمی، برگ و ویتامین ث زیادی است، ولی گونه بنفش آن سطوح بالایی از آنتوسیانین هم دارد که می تواند لخته شدن خون را کاهش دهد و از بیماری قلبی جلوگیری کند.

    [hr]
    10. بروکلی جوانه ستاره ای سفید (White Star Sprouting Broccoli)

    گونه های دیگر: رودولف جوانه ای بنفش، زامبونی راپینی

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    بروکلی جوانه ای یکی از دو نوع بروکلی جوانه ای است که نوع دیگر آن بنفش است. این نوع بروکلی طعم بهتری دارد. این گیاه سرشار از ویتامین ث، کا، ب6 و ب9 است.

    [hr]
    11. کدوی هجوم طلایی (Gold Rush Zucchini)

    گونه های دیگر: کوستاتا رومانسکو، کدوی گرد

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    کدوی هجوم طلایی یا کورجت، به رنگ زرد روشن است. آب آن از کدوی معمولی کمتر است و دانه کمتری هم دارد. طعم آن عالی است و به صورت خام و پخته قابل خوردن است. این گیاه در مقابل آفات بسیار مقاوم است.

    [hr]
    12. کدوحلوایی صدفی سفید (White Scallop Squash)

    گونه های دیگر: کدوی پهن کاستارد طلایی، پاتیسون پانناچه سبز و سفید

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این کدوحلوایی بومی آمریکا بسیار مقاوم است و می تواند در مقابل آفات کدو مقاومت کند. طعم آن عالی است و رنگ سفید تمیزی دارد. بهتر است وقتی نرسیده و جوان است خورده شود. این نوع کدو سرشار از منیزیم، نیاسین و ویتامین های آ و ث است.

    [hr]
    13. ریشه چغندر دیترویت سفید (White Detroit Beetroot)

    گونه های دیگر: چغندر طلایی بورپی، چغندر چیوجیا

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گونه سفید از چغندر ریشه هایی نرم و شیرین و خوش طعم دارد. این چغندرها را می توان با مرغ پخت و البته رنگ آنها مانند چغندر معمولی عوض نمی شود و طعم خوب آنها باقی می ماند. این چغندر پر از پتاسیم، آهن، منیزیم، منگنز و فسفر است.

    [hr]
    14. ذرت هوپی آبی (Blue Hopi Corn)

    گونه های دیگر: ذرت عروس ماندان، ذرت رنگین کمان ساسکاچوان

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گونه از ذرت دانه های به رنگ آبی تیره و تقریباً سیاه دارد. این نوع ذرت بومی آمریکا، هزاران سال منبع غذایی بوده است. این گونه از ذرت از گونه زرد و سفید خشن تر است و طعم آن شیرین تر است.

    [hr]
    15. آرتیشوی کروی ایتالیایی بنفش (Purple Italian Globe Artichoke)

    گونه های دیگر: آرتیشوی رمانسکو، آرتیشوی تیغدار

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گونه باستانی ایتالیایی از آرتیشو، سر بنفش بزرگی دارد که در مقایسه با انواع سبز آن، نسبت به گرما و سرما مقاومت بیشتری دارد. این آرتیشوی های کروی زیبا بخاطر بافت نرم و رنگ جذاب، محبوب سرآشپزها هستند. رنگ برگ های آن نقره ای است و گیاه تزئینی زیبایی برای باغچه محسوب می شود.

    [hr]
    16. کرفس قرمز غول آسا (Giant Red Celery)

    گونه های دیگر: کرفس ترد و نرم، کرفس طلایی پاسکال

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گونه کرفس قرمز تیره، نسبت به برف و سرما مقاومت بالایی دارد و طعمی عالی دارد. به خاطر ساقه های قرمز و صورتی اش، به عنوان گیاه تزئینی نیز برای باغچه مناسب است. این گونه را می توان بطور پخته در سوپ و خورش و خام در سالاد مصرف کرد.

    [hr]
    17. فلفل پیتر (Peter Pepper)

    گونه های دیگر: فلفل مجارستانی سیاه، فلفل انفجاری

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این فلفل های عجیب به رنگ های قرمز و زرد یافت می شوند و تندی ملایمی دارند. منشأ آنها ناشناخته است و بسیار کمیابند.

    [hr]
    18. سیب زمینی سلطنتی بنفش (Purple Majesty Potato)

    گونه های دیگر: سیب زمینی رز کوهستان، سیب زمینی بنفش وایکینگی

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این نوع سیب زمینی ظاهر بسیار جالبی دارد. رنگ داخل و بیرون آن بنفش روشن سلطنتی است. این گونه سرشار از آنتوسیانین است که یک آنتی اکسیدان قوی است و در گیاهان بنفش مانند بادنجان یافت می شود. علیرغم ظاهر عجیبش، مزه آن درست شبیه سیب زمینی معمولی است و رنگ آن با پختن از بین نمی رود. به همین دلیل برای درست کردن چیپس و پوره بنفش یا جلوه دادن به غذاهای دیگر بسیار مناسب است.

    [hr]
    19. گوجه فرنگی پای موز (Banana Legs Tomato)

    گونه های دیگر: گوجه فرنگی راه راه، گوجه فرنگی اعجوبه سفید

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    این گوجه فرنگی کوچک و دراز و زردرنگ؛ راه های کمرنگی دارد. این گیاه کاملاً شیرین است و برای سالاد و رب گوجه فرنگی بسیار مناسب است. همچنین جایگزین خوبی برای گوجه فرنگی چری است و می توان آن را خام هم خورد.

    [hr]
    20. هویج سفید لونار (Loonar White Carrots)

    گونه های دیگر: هویج بنفش اژدها، هویج قرمز اتمی

    [align=center]Click here to enlarge[/align]

    با آنکه قدیمی ترین نوع هویج زرد و بنفش بوده است، ولی هنوز هم هویج های سفید قدیمی تر از هویج های نارنجی هستند. این هویج های سفید لونار، شیرین و نرم و بدون تار هستند. طعم ملایم هویج دارند و ظاهر سالاد را زیبا می کنند. همچنین می توانند در هر غذایی جایگزین هویج نارنجی باشند. از آنجائیکه این هویج ها رنگدانه ندارند، ارزش غذایی آنها کمی پایینتر است.
    Negar از این خوشش آمد.

  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. میوه آرایی های زیبای سبد میوه برای مهمانی ها
    توسط zibayihaa در انجمن ميوه آرايي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07/09/2016, 01:24
  2. از پاکت های آبمیوه جعبه کادو بسازید
    توسط رزمهتاب در انجمن جعبه سازي و مجسمه سازي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 09/01/2014, 16:50
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 16/02/2013, 14:34
  4. میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟
    توسط Negar در انجمن خواص گياهان و ميوه ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24/09/2012, 14:51
  5. میوه زیبایی!؟
    توسط Negar در انجمن خواص گياهان و ميوه ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 23/07/2012, 12:31

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 03:31 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677