[rtl][size=large]مواد لازم برای 6 نفر:[/size][/rtl]

[size=large]سفیده تخم مرغ 4 عدد[/size]
[align=justify][size=large]پودر شکر یک دوم پیمانه[/size][/align]
[align=justify][size=large]آرد سفید یک دوم پیمانه[/size][/align]
[align=justify][size=large]رنده پوست یک عدد پرتقال کوچک[/size][/align]
[align=justify][size=large]آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری[/size][/align]
[align=justify][size=large] [/size][/align]
[rtl][size=large]مواد میانی رولت:[/size][/rtl]

[size=large]زردآلو یک دوم پیمانه[/size]
[align=justify][size=large]آب پرتقال دوسوم پیمانه[/size][/align]
[align=justify][size=large] [/size][/align]
[rtl][size=large]طرز تهیه:[/size][/rtl]

[size=large]* فر را با حرارت 200 درجه ی سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد 23 در 33 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.[/size]
[align=justify][size=large]* سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.[/size][/align]
[align=justify][size=large]* آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.[/size][/align]
[align=justify][size=large]* برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید.[/size][/align]
[align=justify][size=large]* نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.[/size][/align]