مواد لازم:

مرغ خرد شده 1 عدد
سیب زمینی خرد شده و سرخ شده 2 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
بادمجان حلقه شده و سرخ شده 2 عدد
ماست 3 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده 4/1 قاشق سوپ خوری
زرد چوبه 2/1 قاشق چای خوری
محلول زعفران 4/1 پیمانه
نمک 1 قاشق سوپ خوری
ابلیمو 2 قاشق سوپ خوری
پودر رنجبیل 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
پودر کاری،دارچین ،میخک ،فلفل سیاه ،پودر هل ،از هر کدام 2/1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
مرغ را با ماست به مدت 3 ساعت بخوابانید .پیاز و سیر را با روغن تفت بدهید سپس تکه های مرغ را همراه ماست اضافه کنید
بعد از تبخیر شدن اب مرغ ،نمک پودر زنجبیل و فلفل قرمز ،زرد چوبه ،کاری ، ابلیمو ،دارچین ،میخک ،فلفل سیاه و پودر هل را اضافه کنید
بعد از تفت دادن مرغ به مدت 2 دقیقه یک لیوان ابجوش به مواد اضافه کنید و حرارت آن را کم کرده و بگذارید مرغ به مدت یک ساعت پخته شود.اب به یک سوم برسد
برنج شسته را اضافه کنید و با یک بند انگشت آب روی برنج و مقداری کره غذا را با حرارت ملایم دم کنید
غذا را در ظرف مناسب کشیده و با بادنجان و سیب زمینی تزئین کنید.
............................
من این غذارو با سینه مرغ درست کردم و اخر ابلیمو رو اضافه کردم و برنج را ساده دم کردم گفتم شاید با این همه ادویه خوب نشه اما مزه خوبی داشت...
و تمام ادویه هارو نصف کردم
...................
مجله هنر اشپزی 57
و مامی سایت