[align=center]Click here to enlarge

[/align]
[size=small]ماهی تن با سالسای میوه[/size]

[size=small]• تعداد: 4 نفر[/size]

[size=small]• زمان تهیه: 25 دقیقه[/size]

[size=small]مواد لازم[/size]

[size=small]• 4 عدد استیک 150 گرمی ماهی تن[/size]

[size=small]•دو عدد هلوی تازه، پوست کنده و خرد شده[/size]

[size=small]•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون[/size]

[size=small]•نمک و فلفل سیاه[/size]

[size=small]•دو قاشق غذاخوری کمپوت زردآلو[/size]

[size=small]• یک قاشق غذاخوری سرکه[/size]

[size=small]•نصف پیمانه تمشک تازه[/size]

[size=small]• سه عدد پیازچه خرد شده[/size]

[size=small]طرز تهیه[/size]


[size=small]1. سطح استیک های ماهی تن را به روغن زیتون و نیمه های هلو آغشته کنید. نمک و فلفل بزنید. به مدت 5 دقیقه استیک های ماهی و تکه های هلو را روی حرارت متوسط بپزید. هلوها را بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند. ماهی را 7 دقیقه دیگر نیز بپزید تا مغزپخت و نرم شود. ماهی را از تابه خارج کنید.[/size]

[size=small]2.تکه های هلو را داخل یک کاسه خرد کنید. کمپوت زردآلو را اضافه کنید و با قدرت 100 درصد مایکروفر به مدت 15 دقیقه آنها را حرارت دهید. سپس سرکه را اضافه کنید. به آرامی تمشک و هلو را اضافه کنید. سالسای میوه را با ماهی پخته شده سرو و در صورت تمایل با پیازچه تزئین کنید.[/size]