[align=center]Click here to enlarge

[/align]
[size=small]ساندویچ کلاب ماهی تن و سس فلفل کبابی[/size]

[size=small]•تعداد: 4 نفر[/size]

[size=small]•زمان تهیه: 25 دقیقه[/size]

[size=small]مواد لازم[/size]

[size=small]• 1/3 پیمانه سس سالاد[/size]

[size=small]• نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین کبابی[/size]

[size=small]• 350 گرم تن ماهی (روغن آن را بگیرید)[/size]

[size=small]• 30 گرم ذرت[/size]

[size=small]• 12 عدد نان تست نرم[/size]

[size=small]• برگ کاهو[/size]

[size=small]طرز تهیه[/size]

[size=small]1. برای تهیه سس فلفل قرمز کبابی، سس سالاد و نیمی از فلفل را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شوند.[/size]

[size=small]2.برای مواد داخل ساندویچ، نیمه دیگر فلفل را خرد کنید. در یک کاسه فلفل، تن ماهی، ذرت و ¼ پیمانه سس فلفل را با هم مخلوط کنید.[/size]

[size=small]3.برای هر ساندویچ کلاب، مقداری از مخلوط ماهی را بین دو لایه نان قرار دهید و روی آنها کاهو بگذارید و نان ها را فشار دهید و دوباره یک لایه دیگر نان بگذارید. آنها را به صورت مثلثی برش دهید و با باقی مانده سس فلفل کبابی سرو کنید.[/size]