کوکتل تن ماهی :


[align=justify]مواد لازم :[/align]

[align=justify]تن ماهی ۲ قوطی[/align]

[align=justify]تخم مرغ ۲-۳ عدد[/align]

[align=justify]پودر سوخاری دو سوم لیوان[/align]

[align=justify]سس گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری[/align]

[align=justify]فلفل قرمز به مقدار دلخواه[/align]

[align=justify]آرد به میزان لازم[/align]


[align=justify]طرز تهیه :[/align]

[align=justify]ماهی های تن رو از روغن خارج کرده و داخل یک کاسه گود خرد کنید . تخم مرغ ، سس قرمز ، آرد سوخاری رو به مواد اضافه کرده[/align]
[align=justify]و خوب هم بزنید و ورز بدهید.[/align]

[align=justify]از مواد به اندازه ی یک گردو برداشته و با دست به شکل لوله ای و یا انگشتی در بیارید . [/align]
[align=justify]اونها رو در آرد بغلتونید و [/align]

[align=justify]در روغن فراوان و با شعله ی زیاد سرخ کنید
[/align]


[align=justify]این غذا با سس کچاپ سرو میشه .[/align]
[align=justify]نوش جان Click here to enlarge[/align]

[align=justify]** نکته ها **[/align]

[align=justify]اگر مواد به دستتون چسبید می تونید کف دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید .[/align]

[align=justify]به خاطر استفاده از ماهی تن بهتره از نمک استفاده نکنید .[/align]

[align=justify]این غذا به نام تن ماهی انگشتی یا لوله ای هم شناخته شده است .

منبع:مامی سایت
[/align]