[align=center][size=large]دسر گلابی با شیره[/size][/align]
[align=justify][size=large]مواد لازم برای 4 نفر[/size][/align]
[align=justify][size=large]گلابی 4 عدد[/size][/align]
[align=justify][size=large]کاغذ روغنی به اندازه سینی فر[/size][/align]
[align=justify][size=large]آب لیمو ترش چند قطره[/size][/align]
[align=justify][size=large]گردوی نیم کوب شده 3 قاشق غذا خوری[/size][/align]
[align=justify][size=large]شکر 1 قاشق غذا خوری[/size][/align]
[align=justify][size=large]دارچین 1 قاشق چاخوری[/size][/align]
[align=justify][size=large]شیره توت سفید 2 قاشق غذاخوری[/size][/align]
[align=justify][size=large]طرز تهیه :[/size][/align]
[align=justify][size=large]گلابی ها را بشویید و پوست بگیرید . قسمت بالا (چوب ) آن را نگه دارید.[/size][/align]
[align=justify][size=large]از ته گلابی یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و با دقت دانه آن را با کمک کارد در بیاورید . چند قطره آب لیمو روی گلابی ها بمالید تارنگ آنها تیره نشود .[/size][/align]
[align=justify][size=large]داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید . گلابی ها را در سینی بچینید و در طبقه وسط فر با درجه 170 درجه سانتی گراد قرار بدهید . بسته به سفتی گلابی یک ربع تا نیم ساعت اجازه دهید گلابی ها بپزند تا نرم شوند .[/size][/align]
[align=justify][size=large]نرمی گلابی ها را فرو کردن چنگال قبل از بیرون آوردن از فر ، امتحان کنید . گلابی ها را که از فر در اوردید . اجازه دهید کمی سرد شوند در یک کاسه گردو ، شکر و دارچین را مخلوط کنید بعد داخل گلابی ها را با این مواد پر کنید و ارام در بشقاب بچینید . در کنار هر گلابی کمی شیره توت سفید بریزید و آن را سرد سرو کنید .[/size][/align]