[align=justify][size=medium]مواد لازم:[/size][/align]
[align=justify][size=medium]جگر 500 گرم[/size][/align]
[align=justify][size=medium]آرد 2 قاشق غذاخوري[/size][/align]
[align=justify][size=medium]كره يا روغن 50 گرم[/size][/align]
[align=justify][size=medium]نمك، فلفل و آويشن به دلخواه[/size][/align]
[align=justify][size=medium]پياز 3 عدد[/size][/align]
[align=justify][size=medium]سيب سبز ترش 2 عدد[/size][/align]
[align=justify][size=medium] [/size][/align]
[align=justify][size=medium]مواد لازم براي تهيه پوره سيب زميني:[/size][/align]
[align=justify][size=medium]سيب زميني 1كيلو[/size][/align]
[align=justify][size=medium]كره 50 گرم (يا خامه يك چهارم ليتر يا شير يك ليوان)[/size][/align]
[align=justify][size=medium]نمك و جوزهندي به دلخواه[/size][/align]
[align=justify][size=medium] [/size][/align]
[align=justify][size=medium]طرز تهيه جگر:[/size][/align]
[align=justify][size=medium]جگر را با آب سرد بشوييد، خشك كنيد. جگر را به صورت ورقه­هايي با قطر يك سانتيمتر ببريد و آرد آغشته كنيد، كره يا روغن را در ماهيتابه داغ كنيد. جگرهاي ورقه شده را در تابه داغ قرار دهيد و 4 تا 5 دقيقه هر طرف آن را سرخ كنيد. نمك، فلفل و آويشن را به آن اضافه كنيد. پيازها را به صورت حلقه­هاي باريك درآوريد و در ماهيتابه­اي با روغن داغ 8 دقيقه سرخ كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.[/size][/align]
[align=justify][size=medium]پيازها و جگر را روي ظرفي قرار دهيد. سيب­هاي ترش را حلقه حلقه و در كره سرخ كنيد و به پياز و جگر اضافه كنيد.[/size][/align]
[align=justify][size=medium] [/size][/align]
[align=justify][size=medium]طرز تهيه پوره سيب زميني:[/size][/align]
[align=justify][size=medium]سيب زميني­ها را بشوييد، پوست بكنيد. سپس آنها را خرد كنيد و بپزيد. وقتي سيب­زميني­ها پخت، آنها را آبكش كنيد. كره، خامه يا شير را به آن اضافه كنيد و آن را با پوره ساز له كنيد. سپس همزن دستي آن را بزنيد و نمك و جوزهندي را به آن اضافه بيفزاييد.[/size][/align]