[size=medium]این حلوا خیلی خیلی راحته و مزه اشم خیلی خوبه Click here to enlarge
[/size]


[size=medium]مواد لازم: آرد: یک پیمانه
[/size]
[size=medium]شیره انگور: یک و نیم پیمانه
[/size]
[size=medium]روغن مایع : نصف پیمانه
[/size]
[size=medium]گلاب: یک سوم پیمانه
[/size]
[size=medium]زعفران حل شده: یک قاشق مرباخوری
[/size]
[size=medium]طرز تهیه:
[/size]
[size=medium]آرد رو دوبار الک می کنیم و داخل تابه تفت می دیم تا یکم رنگ به خودش بگیره و بعد روغن مایع رو داخلش میریزیم و حسابی تفتش میدیم تا خامی آرد بره... شیره ی انگور رو به آرد اضافه می کنیم و ادامه ی تفت دادن..
[/size]
[size=medium]درنهایت وقتی حلوا خودشو گرفت زعفران و گلاب رو داخلش میریزیم و بعده یه تفت کوچیک می تونیم زیره تابه رو خاموش کنیم.
[/size]
[size=medium]این یه دستوره خیلی ساده با کمترین مواد بود ولی خیلیا شیر،هل و کره و حتی گردو هم اضافه می کنن که لذیذ تر بشه. [/size]
Click here to enlarge