انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Shima

موضوع: نائنگچی، سالاد سرد سنتی کُره

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    میانگین پست در روز
    2.16
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    6,714
    تشکرها
    1,418
    تشکر شده 1,664 بار در 954 ارسال

    پیش فرض نائنگچی، سالاد سرد سنتی کُره

    آیا تابحال سالاد سرد سنتی کره ای خورده اید؟ می توانید در کنار آن سس خردل تند یا سس سیر سرو کنید. درست کردن سالادهای کره ای سخت نیست و با هر چیزی که در یخچال دارید می توانید آنها را درست کنید. حتی می توانید گوشت خرچنگ یا میگو هم در آن بریزید. چون این گوشت ها قرمزرنگ هستند در این سالاد خوشرنگ می شوند. یا اگر گیاهخوار هستید، بجای آنها از هویج استفاده کنید. چیزی که این سالاد را خاص می کند، گلابی آسیایی است. شاید وجود ماده ای شیرین در سالاد شما را به تعجب بیندازد، ولی گلابی ترد در آن واقعاً خوشمزه و غافلگیرکننده است.

    Click here to enlarge

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    • 1 قاشق غذاخوری پودر تخم خردل کره ای
    • 2 قاشق چایخوری آب
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 1 قاشق غذاخوری شکر
    • 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
    • 140 گرم گوشت خرچنگ
    • 1 عدد خیار متوسط، برش های افقی باریک
    • 1 عدد گلابی، بدون هسته و باریک بریده شده
    • 2 قاشق غذاخوری تخم کاج و جوانه تربچه

    دستور تهیه:

    1. پودر تخم خردل و آب را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند.

    Click here to enlarge

    2. نمک، شکر و سرکه سفید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

    Click here to enlarge

    3. برش های باریک گوشت خرچنگ را در مایکروویو بگذارید تا یک دقیقه بپزد. بدین ترتیب نرم می شود و رنگ آنها قرمز روشن می شود. اگر مایکروویو ندارید با یک قاشق چایخوری روغن نباتی، آنها را در ماهیتابه تفت دهید.

    Click here to enlarge

    4. برش های هر یک از مواد را ریش ریش کنید تا باریک و اندازه هم شوند.

    Click here to enlarge

    5. حالا خیار، خرچنگ و گلابی را روی بشقابی بچینید و روی آنها سس خردل بریزید. تخم کاج را روی آن بپاشید و سرو کنید. هنگام کشیدن آن، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به هر کس به میزان مساوی از همه مواد سالاد برسد.

    Click here to enlarge
    Arezoo از این خوشش آمد.
    کــــــــاش میـشــــــد
    سکــوتــــــــــ را از نبــض بــاور یکــــ اتفـاق دزدیــد!
    آن وقــتـــــــــــــ
    مــن چقــدر حــرفــــــ بــرای گفتــن داشتــــم.....!

  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. برنامه ریزی بارداری، مهمترین اقداماتی که باید انجام داد
    توسط Arezoo در انجمن دوران پیش از بارداری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22/11/2014, 13:39
  2. طرز تهیه بریونی، غذای سنتی اصفهان
    توسط Arezoo در انجمن كباب، بريان ، تنوري
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08/10/2014, 07:55
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24/04/2014, 09:24
  4. زیورآلاتی با نقش‌های وطنی، سنتی و مدرن
    توسط Shima در انجمن بدليجات ، طلا وجواهر
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07/07/2013, 01:20
  5. بورقی، لذتی از ترکیه
    توسط Negar در انجمن طباخی ترکی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 23/04/2013, 15:46

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 04:44 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677