مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
بادمجان حلقه شده متوسط ۳ عدد
سیب زمینی حلقه شده متوسط ۳ عدد
پیاز حلقه شده متوسط ۲ عدد
پیاز نگینی ۱ عدد
گوشت خورشی ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و دارچین و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
یک عدد پیاز نگینی شده رو با گوشت تفت بدید و وقتی گوشت سرخ شد, به اون زردچوبه و ادویه و فلفل بزنید و اجازه بدید تا گوشت با حرارت کم بپزه. وقتی گوشت پخت, به اون نمک هم اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نمک به خورد گوشت بره.
بادمجانهای حلقه شده رو نمک پاشی کنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد هم بشویید و سرخ کنید.
سیب زمینی ها حلقه شده رو هم با کمی نمک سرخ کنید.
پیاز حلقه شده رو هم سرخ کنید.
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید.
ته قابلمه, ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید و کمی روغن بریزید. یک لایه از برنج آماده شده رو بریزید و صاف کنید. حالا سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده, گوشت, پیاز سرخ شده و بادمجانها سرخ شده رو روی هم به ردیف بچینید , روی مواد کمی ادویه و دارچین بپاشید و باقیمانده برنج رو بریزید و با قاشق صاف کنید, اگر دوست داشتید از باقیمانده آب گوشت روی برنج بریزید و بذارید تا پلو برای ۱ ساعت دم بیاد. بعد در ظرف مورد نظرتون برگردونید و سرو کنید.

***نکات :

*این غذا یکی از معروف ترین غذاهای لبنانی است که در اکثر مهمانی ها سرو میشه.
*ادویه این پلو, ادویه بهارات یا ادویه عربی هست.
*اگر برنج رو با باقیمانده آب گوشت بپزید, خیلی خوشمزه تر میشه
*میتونید به جای ادویه بهارات از ادویه پلویی هم استفاده کنید.

*طرز تهیه ادویه بهارات:

تخم گشنیز, میخک, زیره سبز و سیاه, زردچوبه, دارچین, هل, گل محمدی, فلفل قرمز یا سیاه, جوز هندی رنده شده یک عدد, که همه به یک اندازه هستند رو داخل تابه حرارت بدید به مدت ۲ دقیقه و بعد آسیاب کنید.