درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree2Likes
  • 2 Post By رزمهتاب

موضوع: اموزش بامیه مرحله به مرحله (همراه با عکس )

  1. #1
    مدیر بازنشسته رزمهتاب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    نوشته ها
    2,000
    تشکرها
    1,560
    تشکر شده 1,660 بار در 810 ارسال

    تابلوی مدالها

    اموزش بامیه مرحله به مرحله (همراه با عکس )

    : بامیه
    مواد لازم بامیه:
    آرد----------------------------------------------------- 1 پیمانه معادل g125
    آب----------------------------------------------------- 1 پیمانه. معادل 250 ml
    تخم مرغ---------------------------------------------- 2 – 3 عدد
    روغن جامد یا کره------------------------------------- 1 قاشق سوپخوری
    شربت قوام آمده ------------------------------------- 2 قاشق سوپخوری
    روغن-------------------------------------------------- برای سرخ کردن
    شربت------------------------------------------------- به میزان لازم
    طرز تهیه بامیه:
    قاشق غذاخوری با سوپخوری فرقی ندارد و همان است.
    برای تهیه بامیه خوب باید شربت خوبی داشته باشیم. شربت باید کاملاً کشدار و غلیظ و براق باشد و شکرک نزده باشد.
    اگر جایی زندگی میکنید که رطوبت دارد میتوانید داخل این شربت یک یا دو قاشق گلوکز یا بادکا بریزید تا بامیه و زولبیا خمیر نشود.
    اول آب را داخل یک ظرف میریزیم و زیر گاز را روشن میکنیم 1 قاشق سوپخوری روغن جامد یا کره را به آب اضافه میکنیم.
    اگر بخواهیم زولبیا و بامیه رنگ قهوه ای و برشته شده داشته باشند از شربت قوام آمده 2 قاشق داخل مواد آنها اضافه میکنیم.
    شربت را هم اضافه میکنیم.
    آب و روغن و شربت که کاملاً حل شد و به جوش آمد یک مرتبه آرد را اضافه میکنیم.
    مشکلی اصلی که بسیاری در تهیه بامیه دارند این است که فکر میکنند وقتی آرد را به مواد اضافه کردیم چون مواد سفت میشود باید آنها را از روی حرارت برداریم. در حالی که باید بگذاریم بعد از اضافه کردن آرد، این مواد 10 – 20 دقیقه کاملاً آرد داخل مواد بپزد.
    مواد را کاملاً هم میزنیم مواد در این حالت سفت است و ممکن در هم زدن آن دچار مشکل شویم اما باید این مدت زمان سپری شود و مواد کاملاً بپزند وگرنه اگر داخل شربت غلیظ هم بریزیم باز بامیه ها خمیر میشوند و حالت پوکی نخواهند داشت.
    گاهی حتی 20 دقیقه زمان میبرد تا این آرد پخته شود و نشانه پخته شدن آن صدایی است که از مواد بلند میشود و تقریباً صدای جلز و ولز میدهد.
    هیچ موادی مثل روغن یا آب به این مواد اضافه نمیکنیم و به همین حالت سفتی که هست میگذاریم بپزد و هم میزنیم.
    وقتی خمیر آماده شد و سرد شد داخل کاسه همزن میگذاریم و دانه دانه تخم مرغها را اضافه کرده و هم میزنیم.
    اول یک عدد تخم مرغ را اضافه کرده و کاملاً هم میزنیم تا تخم مرغ به خورد مواد برود و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم و مواظب هستیم که مواد شل نشود.
    روغنی که بامیه را داخل آن سرخ میکنیم برعکس زولبیا، نیازی نیست داغ باشد و حتی سرد هم باشد اشکالی ندارد.
    برای تهیه بامیه از ماسوره شکوفه استفاده میکنیم.
    مواد را داخل قیف با ماسوره شکوفه میریزیم و با استفاده از قیچی مواد را به اندازه های مورد نظر برش زده و داخل روغن می اندازیم.
    قیچی را قبل از برش اول و بعد از هر بار برش داخل روغن مایعی که بامیه ها را می اندازیم میزنیم تا چرب شود.
    نکته خیلی مهمی که در سرخ کردن بامیه وجود دارد این است که وقتی بامیه ها سرخ میشود هنگامی که به هم میخورند صدا بدهند و این نشانه سرخ شدن آنهاست و نباید آنها را خمیر برداریم.
    شربت در تهیه بامیه و زولبیای خوب نقش خیلی مهمی دارد.
    برای تهیه شربت، یک کیلو شکر و 300 میلی لیتر آب لازم داریم و خیلی مهم است که آب زیادی استفاده نکنیم تا شربت شل نشود.
    میتوانیم به جای 300 میلی لیتر آب از نصف این مقدار آب و نصف دیگر گلاب استفاده کنیم.
    شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم.
    دقت کنید آب و شکر را روی حرارت هم نمیزنیم چون در این صورت شربت از همان اول شکرک میزند. باید روی میز کاملاً هم بزنیم شربت که حل شد بعد روی حرارت میگذاریم و اصلاً هم نمیزنیم.
    مدام با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کرده ایم دور قابلمه را تمیز میکنیم بعد از اینکه یکی دو جوش زد نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه میکنیم و میگذاریم این شربت 7 – 8 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و اصلاً هم نمیزنیم بعد خاموش میکنیم و میگذاریم ولرم شود.
    شربت را دم دست میگذاریم و بامیه ها که سرخ شد از داخل روغن درآورده و بلافاصله داخل شربت ولرم می اندازیم.
    دقت کنید وقفه ای بین بیرون آوردن بامیه از روغن و انداختن داخل شربت نیفتد.
    موقعی که میخواهیم بامیه ها را داخل شربت بیندازیم یا باید خیلی فرز باشیم یا کسی کمک کند و بامیه ها را بلافاصله زیر شربت ببریم و نگذاریم بامیه ها روی شربت بمانند و خیلی هم نمیگذاریم داخل شربت بمانند.
    بامیه ها بعد از سرخ شدن نباید اصلاً خمیر باشند و باید خشک شده باشند.
    برای تزئین بامیه ها میتوان یک طرف آنها را به پودر پسته آغشته کرد.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge
    shbrh و Arezoo از این خوششان آمد.


  2. تشکرکنندگان: 2 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •