• تعداد: 32 عدد

مواد لازم


• 450 گرم پنیر خامه ای
• دو پیمانه پنیر چدار سفید رنده شده
• نصف پیمانه کره آب شده
• 3 قاشق غذاخوری آب سیب
• نصف قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
• نصف پیمانه فلفل قرمز خرد شده
• 1/3 پیمانه پیازچه خرد شده
• نصف پیمانه تخم خشخاش

Click here to enlarge

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، پنیر سفید چدار رنده شده، کره، آب سیب و پوست جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن و سرعت بالا هم بزنید. پس از اینکه یکدست شدند، فلفل قرمز و پیازچه را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

2. مخلوط را توپی کنید. تخم خشخاش یا آجیل موردنظر خود را درون بشقاب گود بریزید و توپ پنیری را درون آن بغلتانید تا همه سطح پنیر را بپوشاند.