درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By Arezoo

موضوع: پای مرغ

  1. #1
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض پای مرغ

    Click here to enlarge


    مواد لازم برای خمیر پای مرغ


    · 2 فنجان آرد· 1 قاشق چای خوری نمک· 2/3 فنجان به علاوه 2 قاشق چای خوری روغن ترد کننده شیرینی· 4 تا 6 قاشق غذاخوری آب سرد


    مواد داخل پای مرغ

    · 1/3 فنجان کره· 1/3 فنجان پیاز خرد شده· 1/3 فنجان آرد· ½ قاشق چای خوری نمک· ¼ قاشق چای خوری فلفل· ¾1 فنجان سوپ مرغ· ½ فنجان شیر· 2 ½ فنجان مرغ یا بوقلمون خرد شده· 2 فنجان مخلوط سبزیجات یخ زده (یخ آن باز شده باشد)

    طرز تهیه:


    1. فر را روی 425 درجه فارنهایت قرار دهید. آرد و نمک را در ظرفی بزرگ مخلوط کنید. روغن ترد کننده شیرینی را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. سپس آب سرد را به آن بیافزایید و خمیر را به دو نیمه تقسیم کنید. هر دو نیمه را به شکل یک توپ درآورید و به آرامی صاف کنید. 1 قسمت را در نایلون قرار داده و در یخچال بگذارید.

    2. باقی خمیر را در سطحی که کمی آرد به آن پاشیده‌اید، به شکل یک دایره پهن کنید (دایره کمی بزرگت‌تر از سایز ظرفتان باشد). آن را در ظرف گردی بگذارید. (ظرف را روغن نزنید) و با دست خمیر را محکم به ته و کناره‌های ظرف فشار دهید.


    3. کره را در یک ماهی‌تابه با دمای متوسط آب کنید. به آن پیاز را اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه سرخ شود. آن را مرتب هم بزنید تا حالت ترد پیدا کند. آرد، نمک و فلفل را روی آن بریزید و کاملا مخلوط کنید. به تدریج شیر و سوپ مرغ را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بجوشد و سفت شود. به آن مرغ و مخلوط سبزیجات را بیافزایید. از روی گاز بردارید و آن را درون ظرف بریزید.


    4. خمیر را از داخل یخچال خارج کنید و در سطحی که آرد پاشیده‌اید، به شکل دایره‌ای به اندازه ظرفتان پهن کنید. سپس آن را روی ظرف حاوی موادتان قرار دهید.

    5. 30 تا 40 دقیقه آن را در فر قرار دهید تا رنگ خمیر قهوه‌ای-طلایی شود. 15 تا 20 دقیقه آخر، روی آن فویل بکشید تا خمیر آن تیره‌تر نشود. این غذا را 5 دقیقه قبل از صرف آن از فر خارج کنید.
    sдЯд از این خوشش آمد.


  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •