انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By شاخه ی طوبا

موضوع: خودتان در خانه فلافل بپزید...

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    عنوان کاربر
    عضو فعال
    میانگین پست در روز
    0.05
    محل سکونت
    زیر سایه ی خدا
    نوشته ها
    125
    تشکرها
    376
    تشکر شده 320 بار در 124 ارسال

    پیش فرض خودتان در خانه فلافل بپزید...

    خودتان در خانه فلافل بپزید


    معمولاً افراد برای صرف غذاهایی مثل فلافل مجبورند به اغذیه فروشی‌ها و ساندویچ فروشی‌ها بروند. اگر از غذاهایی که در بیرون تهیه می‌شود خوشتان نمی‌آید و دوست دارید آن‌ها را با اطمینان بیشتر و در خانه آماده و سرو کنید، این مطلب برای شما تهیه شده است.


    Click here to enlarge
    فلافل خوزستانی


    مواد لازم: نخود خیس شده:250 گرم
    پیاز: یک عدد بزرگ
    سیر: 3 حبه
    رب گوجه فرنگی: یک قاشق مرباخوری
    سیب زمینی آب پز: 1 عدد کوچک
    ادویه کاری: 2 قاشق چای‌خوری
    فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    نخود را تا حدی که اندکی ریز باقی بماند چرخ کنید. پیاز و سیر چرخ‌کرده به آن بیفزایید. سیب زمینی رنده شده، رب گوجه و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. پیش از آن که فلافل را سرخ کنید، مقدار کمی آب به مواد بزنید تا هم مایه نرم شود و هم فلافل سرخ‌شده، تُرد. از ظرفی کوچک و گود برای سرخ کردن فلافل استفاده کنید و اجاق را روی شعله کم بگذارید تا فلافل‏ها مغزپخت شوند.
    به یاد داشته باشید که به مایه فلافل، تخم مرغ اضافه نکنید، زیرا طعم واقعی فلافل را از بین می‌برد و مانند کتلت خواهد شد. همچنین بسته به میلتان، هر قدر فلفل بیشتری استفاده کنید، فلافل خوشمزه‌تری خواهید خورد.

    دستور تهیه سس فلافل:
    یک سیب‌زمینی آب‌پز را خوب له کنید. آن را با مقداری رب گوجه، فلفل و نمک در آب حل کرده، همه را طوری بپزید تا نهایتاً مایه‌ای کمابیش غلیظ به دست آید.

    فلافل بندری
    مواد لازم:
    تخم مرغ: 1 عدد
    سیب زمینی: 1 عدد
    نخود: یک فنجان
    فلفل: 1,4 قاشق سوپ‌خوری
    فلفل قرمز: به میزان دلخواه
    روش تهیه:
    به مدت دو روز بگذارید نخودها در آب خیس بخورد. در این مدت، آب را عوض کنید تا لیز نشود. سپس نخودها را با سیب زمینی چرخ کرده، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و همه آن‌ها را خوب مخلوط کنید. بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. آن را به صورت گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

    Click here to enlarge
    فلافل معمولی


    مواد لازم: نخود: 500 گرم
    تخم مرغ: 3 تا 4 عدد
    گشنیز: 250 گرم
    زیره کوبیده: 1 قاشق سوپ‌خوری
    فلفل قرمز کوبیده: 1 قاشق چای‌خوری
    آرد گندم: 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری
    آب‌لیمو: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری
    نمک: به قدر کافی
    طرز تهیه:
    نخود از قبل خیس‌خورده را بپزید. وقتی نخودها کاملاً پخت، در حالی که هنوز گرم است، آن را چرخ کنید تا مانند پوره، نرم و لطیف شود. گشنیزها را تمیز کرده، بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز کشیده شد، آن را ریز خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را با زیره و کمی نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه داخل پوره نخود بریزید (در صورت استفاده از فلفل سیاه، یک مقدار کمتر از قاشق چای‌خوری زعفران را نیز در کمی آبجوش حل کرده به آن اضافه کنید) و مایه را خوب مخلوط کنید.
    بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه بریزید و تا اندازه‌ای که دود نکند، آن را داغ کنید. از مایه تهیه شده، گلوله‌هایی به اندازه یک تخم‌مرغ بردارید و آن‌ها را در آرد غلتانده، همه را با دست صاف و گرد کنید. باید دقت کنید که سطح گلوله‌ها کاملاً صاف شود. سپس آن‌ها را در روغن بیندازید. حرارت را ملایم کنید و وقتی یک طرف طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.

    Click here to enlarge
    فلافل عربی (اصل)


    مواد لازم: باقلای خشک: 380 گرم
    نخود: 380 گرم
    سیر کوبیده: 2 حبه درشت
    پیاز خرد شده به صورت ریز: 1 عدد
    پیازچه خرد شده به صورت ریز: 4 عدد بزرگ
    فلفل سبز قلمی تند
    بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
    آرد: 3 قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده: یک فنجان
    پودر تخم جعفری خرد شده: یک قاشق مرباخوری
    پودر تخم گشنیز: 5/1 قاشق مرباخوری
    پودر زیره سبز: به اندازه لازم
    نمک و فلفل: به اندازه لازم
    طرز تهیه:
    باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آن‌ها را پوست کنده، با گوشت‌کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد کنید. سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده، دوباره مواد را له کنید تا نرم شود. یک ساعت بعد، گلوله‌هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بردارید و به صورت شامی‌های گرد درآورید. آن‌ها را در سینی بچینید و بگذارید یک ربع دیگر بماند. پس از این مدت، گلوله‌های مواد را در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
    Arezoo، golbanu و hadi asadi از این خوششان آمد.

  2. تشکرکنندگان: 3 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08/11/2014, 06:27
  2. ماکارونی را این گونه نپزید!
    توسط Arezoo در انجمن نكاتي براي آشپزباشي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 03/08/2014, 07:36
  3. گوجه فرنگی را نپزید!!!!
    توسط Redroze در انجمن تکنیک های خانه داری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22/07/2014, 00:56
  4. کیک ترش و شیرین بپزید
    توسط sima9494 در انجمن كيك،تارت،پاي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06/03/2014, 17:54
  5. قارچ شکم پر بپزید
    توسط sima9494 در انجمن طبخ سنتي و مدرن
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22/09/2013, 11:26

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 19:42 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677