Click here to enlarge





مواد لازم
  • بيسكوييت پودر شده: 200 گرم
  • كره آب شده: 80 گرم
  • دارچين: يك قاشق چايخوري
  • ژله توت فرنگي: يك بسته
  • شكر: 150 گرم
  • آب پرتقال: 200 ميلي ليتر
  • پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  • آب ليموترش: يك قاشق سوپخوري
  • پنير خامه‌اي: 150 گرم
  • خامه فرم گرفته: 150 گرم
  • پودر ژلاتين: يك و نيم قاشق چايخوري
  • توت فرنگي:‌به ميزان لازم
روش تهیه:

1 - بیسکوییت را با کره آب شده و دارچین مخلوط کرده و کف لیوان بریزید تا کره نرم شده و ببندد.

2 - شكر را همراه پنير خامه‌اي مخلوط كرده و هم بزنيد. 160 میلی لیتر از آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به همراه آب ليموترش اضافه كنيد.

3 - پودر ژلاتين را روي 60 ميلي ليتر از آب پرتقال ريخته و به روش بن ماري ذوب كنيد.

4 - پس از خنك شدن به بقيه مواد اضافه كنيد.

5 - خامه فرم گرفته را به مواد بيفزاييد و در لیوان‌ها بريزيد، سپس داخل يخچال بگذاريد.

6 - ژله توت فرنگي را طبق دستور آماده كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا حالت سفيده تخم مرغ پيدا كند.

7 - سپس روي دسر پهن كرده و با توت فرنگي روي دسر را تزئين كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.