درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By hadi asadi

موضوع: زنان باردار از مصرف ماهی تن خودداری کنند

  1. #1
    مدیر بازنشسته hadi asadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    محل سکونت
    *کشور عزیزم ایران*
    سن
    26
    نوشته ها
    2,581
    تشکرها
    3,063
    تشکر شده 2,507 بار در 1,640 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض زنان باردار از مصرف ماهی تن خودداری کنند

    دانشمندان علوم تغذیه انگلیس در مورد خطرات احتمالی خوردن ماهی تن به زنان باردار و شیرده هشدار دادند؛ زیرا تن ماهی در دوران بارداری، روند رشد جنین را مختل می‌کند.

    مهرخانه: دانشمندان علوم تغذیه انگلیس در مورد خطرات احتمالی خوردن ماهی تن به زنان باردار و شیرده هشدار دادند؛ زیرا ماهی تن در دوران بارداری، روند رشد جنین را مختل می‌کند.


    Click here to enlarge

    به گزارش "آژانس استاندارد غذایی انگلیس" اف.اس.ای، دانشمندان این کشور اخیراً دریافته‌اند که بدلیل وجود جیوه در ماهی تن، مصرف بیش از حد این ماده غذایی به صلاح زنان باردار و کسانی که دارای نوزاد شیرخوار هستند نیست.

    به گفته دکتر "اندرو واج" مدیر بهداشت غذایی مؤسسه اس.اف.ای، بدلیل وجود عنصر جیوه در بیشتر ماهی‌های خوراکی و خطر احتمالی آن برای سیستم عصبی بدن نوزادان، دانشمندان معتقدند که زنانی که قصد باردار شدن دارند و یا در دوران بارداری به سر می‌برند، بهتر است مصرف تن ماهی را در برنامه غذایی خود محدود کنند.

    براساس توصیه کارشناسان غذایی انگلیس، مصرف بیشتر از دو قوطی کنسرو ماهی تن در هفته برای نوزادان زنان باردار و شیرده می‌تواند دارای تبعات خطرناک باشد.

    پزشکان علوم تغذیه همچنین مصرف ماهی تن را برای بزرگسالان و کودکان خردسال بلامانع می‌دانند، ولی معتقدند که نوزادان و کودکان زیر ۶ سال باید از مصرف زیاد تن ماهی که به سیستم عصبی بدن آنها لطمه وارد می‌کند، خودداری نمایند.

    برخی محققان و کارشناسان تغذیه خوردن هرگونه غذای دریایی را برای مادران باردار ممنوع کرده‌اند؛ چراکه ترکیبات فلزی جیوه موجود در این موادغذایی به فرآیند رشد جنین آسیب می‌رساند. جیوه‌ فلزی معمولاً از طریق آلودگی‌های صنعتی وارد مواد خوراکی می‌شود و تقریباً اکثر ماهی‌های کنسروی حاوی این ماده‌ی مسمومیت‌زا هستند.

    جیوه از عناصر سنگین به شمار می‌رود و استفاده زیاد آن برای بدن حکم مواد سمی را دارد. این عنصر با آنزیم‌های درونی بدن ترکیب و مانع از عمل آنها می‌شود. تجمع جیوه در بدن منجر به اختلالات شنوائی، لرزش عضلات، بروز بی‌حسی عمومی و برهم خوردن متابولیسم درونی شده از همه مهم‌تر اینکه جیوه عملکرد سیستم عصبی را مختل می‌کند و به رشد بافت مغزی آسیب جدی می‌رساند. به همین دلیل مصرف زیاد تن ماهی برای مبتلایان به بیماری‌های مغزی و عصبی و همچنین کودکان و مادران باردار توصیه نمی‌شود؛ زیرا سیستم مرکزی و عصبی جنین را که به سرعت در حال رشد است، تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.




    Arezoo از این خوشش آمد.
    خدایا به داده ها و نداده ها و گرفته هایت شکر؛که داده هایت نعمتند و نداده هایت حکمتند و گرفته هایت امتحان..

  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •