انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Arezoo

موضوع: طرز تهیه رولادن ، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    6.10
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,943
    تشکرها
    14,919
    تشکر شده 12,907 بار در 7,243 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه رولادن ، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

    رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.


    مواد لازم:


    • 8 برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است)


    • روغن زیتون


    • نمک و فلفل سیاه


    • رزماری تازه، خرد شده


    • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک)


    • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک)


    • 1 عدد کدوی متوسط (برش های باریک)


    • 1 عدد پیاز متوسط (برش های باریک)


    • کمی قارچ دکمه ای (برش های باریک)

    Click here to enlarge


    مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:


    • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون


    • 1 حبه سیر بزرگ، له شده


    • ربع فنجان سرکه بالزامیک


    • 2 قاشق چایخوری شکر


    • 2 شاخه رزماری تازه


    • ربع فنجان آب گوشت


    طرز پخت:


    1. به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.

    Click here to enlarge


    2. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


    3. روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


    4. برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


    5. گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge
    hadi asadi از این خوشش آمد.


  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشنایی با تاریخچه ساز گیتار و انواع ساز گیتار
    توسط sдЯд در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30/04/2016, 16:26
  2. 10 ویژگی جذاب ایتالیا و ایتالیایی ها
    توسط Shima در انجمن قاره اروپا
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14/10/2013, 23:13
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11/02/2013, 09:45
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04/02/2013, 19:57
  5. پیتزای ایتالیایی مارگاریتا
    توسط Shima در انجمن پاستا و پيتزا
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01/02/2013, 14:41

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 04:26 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677