انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
Like Tree3Likes
  • 1 Post By sдЯд
  • 1 Post By sдЯд
  • 1 Post By sдЯд

موضوع: طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    عنوان کاربر
    نــاظــر سـایـت
    میانگین پست در روز
    1.13
    نوشته ها
    2,802
    تشکرها
    7,885
    تشکر شده 3,766 بار در 2,326 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای

    کیم چی سرشار از ویتامین a ، b و c است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که "لاکتوباسیلی" نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد. این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید.
    کیم چی را با روش های متفاوتی تهیه می کنند. اما بهترین نوع آن کیم چی است که از سبزیجات مانند کاهو ، خیار ، تربچه ، فلفل هندی ، سیر ، پیازچه ، زنجبیل ، و سس ماهی تهیه شده باشد.
    معمولا کیم چی را بعد از تخمیر مصرف می کنند اما نوع تخمیر نشده آن نیز قابل استفاده می شود.
    کیم چی یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین غذاهای کره ای است. ابتدا کیم چی به تندی امروزی نبود. ما در این مقاله کیم چی سبزیجات را به شما آموزش دادیم. اما انواع مختلفی از کیم چی وجود دارد. می توانید در این نوع کیم چی که با سبزیجات تهیه شده هر نوع سبزیجاتی را که دوست داشتید به آن اضافه کنید هیچ محدودیتی در انتخاب سبزیجات وجود ندارد.


    چرا کیم چی بخوریم؟
    گذشته از طعم و مزه فوق العاده کیم چی ، این غذا به مردم کمک می کند تا سالم باشند ، بنابر تحقیقات اخیر مرکز تغذیه و سلامت جهانی ، کیم چی یکی از سالم ترین غذاهای دنیاست ؛ کیم چی سرشار از ویتامین است ، به هضم غذا کمک کرده و از سرطان پیشگیری می کند .
    hadi asadi از این خوشش آمد.
    گاهی گمان نمی كنی ولی می شود
    گاهی نمی شود، كه نمی شود
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
    گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
    گاهی تمام شهر گدای تو می شود

  2. تشکرکننده: 1 نفر


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    عنوان کاربر
    نــاظــر سـایـت
    میانگین پست در روز
    1.13
    نوشته ها
    2,802
    تشکرها
    7,885
    تشکر شده 3,766 بار در 2,326 ارسال

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای

    دستور تهیه سنتی:
    پوجی کیم چی یکی از روش های سنتی برای تهیه کیم چی است. این روش بیشتر از دستورالعمل های دیگر زمان می برد تا آماده شود ، شما باید قبل از پختن آن به مدت 24 ساعت در یک شیشه در بسته بگذارید تا تخمیر شود.

    مواد لازم برای
    تهیه کاهو کیم چی :

    یک کاهو ژاپنی متوسط
    2/1 فنجان نمک
    4 فنجان آب



    مواد لازم برای
    مایع داخل کاهو:
    5-6 عدد تربچه متوسط ژاپنی
    3 پیازچه متوسط خرد شده
    1 ریشه زنجبیل - کوچک (پوست کنده شده و خرد شده )
    2 قاشق غذاخوری نمک
    1 فنجان فلفل هندی خرد شده ( مطمئن شوید که از نوع کره ای آن استفاده می کنید)
    4/1 فنجان سس ماهی
    4/1 فنجان پودر برنج شیرین یا آرد
    برای آنهایی که غذاهای تند دوست دارند : از سیر ، فلفل تند و زنجبیل بیشتری استفاده کنید.


    طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای

    نکات مخصوص : کاهو را در این مرحله نشویید. فقط آن را تمیز کنید.
    کاهو را خرد نکنید. از قسمت میانی ، آن را به دو تکه برش دهید و سپس آن را با دست به دو قسمت تقسیم کنید.

    کاهو را به 4 قسمت برش دهید. ابتدا دو قطعه نصف شده را به دو نیم کنید و سپس آنها را نیز از میان به دو قسمت تقسیم کنید.

    به یاد داشته باشید 2/1 کاهو را برای قسمت داخلی کیم چی نگه دارید. حالا یک کاسه برداشته و 4/1 فنجان نمک را با آب ترکیب کنید.

    کاهو را در آب و نمک گذاشته تا خیس بخورد و سپس آن را از کاسه آب و نمک در بیاورید.


    باقیمانده نمک را در لابلای کاهو بپاشید . دقت کنید نمک را به طور مساوی بین برگ ها پخش کنید.

    بگذارید نمک و کاهو به مدت 5/2 ساعت بماند و زمانیکه منتظر آن هستید ، بهترین وقت برای تهیه مایع داخل کاهو است.


    پودر برنج یا آرد را در یک کاسه با آب ترکیب کرده و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. زمانیکه مایع پودر برنج جوشید زیر گاز را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود. آن را کنار بگذارید. حالا پیازچه های خرد شده ، فلفل هندی ، زنجبیل ، سیر رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا سس ماهی ، یک قاشق غذاخوری نمک ، و پودر برنج مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.

    نکته : دقت کنید ؛ دو نوع فلفل هندی وجود دارد. یک نوع ورقه ای و نوع دیگر پودری است. از نوع ورقه ای آن برای کیم چی استفاده کنید. نوع پودری آن برای پاستای تند و ... بکار می رود. همچنین بهتر است فلفل ها در کشور کره تهیه شده باشد. ( می توانید برچسب پشت بسته فلفل را بخوانید).

    زمانیکه کاهو ها آماده شد:کاهو ها را زیر آب بشویید. این کار را 3-4 بار تکرار کنید. مطمئن شوید که نمک ها به خوبی از لابلای کاهو ها پاک شده باشند. کاهو ها را خشک کنید.

    در روش سنتی تهیه کیم چی کاهو را درسته استفاده میکنند.


    مایع آماده شده را روی کاهو ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

    کاهو پر شده را داخل شیشه بگذارید ، باید فضای کافی برای تخمیر آن بگذارید چرا که بعد از تخمیر ممکن است از سر شیشه بریزد . در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود.
    اجازه دهید شیشه 24 ساعتی در یک اتاق با دمای معمولی ( نه گرم و نه سرد)بماند و بعد آن را داخل یخچال بگذارید.
    جوان ها می توانند کیم چی آماده شده را قبل از تخمیر میل کنند .

    کیم چی را تا یک ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید.
    hadi asadi از این خوشش آمد.
    گاهی گمان نمی كنی ولی می شود
    گاهی نمی شود، كه نمی شود
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
    گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
    گاهی تمام شهر گدای تو می شود

  4. تشکرکننده: 1 نفر


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    عنوان کاربر
    نــاظــر سـایـت
    میانگین پست در روز
    1.13
    نوشته ها
    2,802
    تشکرها
    7,885
    تشکر شده 3,766 بار در 2,326 ارسال

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای

    دستورالعمل دوم :(دستور تهیه کیم چی به روش ساده تر)


    مواد لازم


    1 عدد کاهو ژاپنی متوسط
    3 پیازچه خرد شده
    2/1 اونس ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
    2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
    4/1 فنجان نمک مورتون ( برای کاهو )
    2/1 فنجان نمک مورتون ( برای مایع)
    2/1 فلفل هندی
    1 قاشق غذاخوری سس ماهی
    1 قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد
    کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.

    کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.

    حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم

    در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.

    حالا زمان تهیه مایع داخل کیم چی است:
    1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
    کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.

    کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
    کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.

    hadi asadi از این خوشش آمد.
    گاهی گمان نمی كنی ولی می شود
    گاهی نمی شود، كه نمی شود
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
    گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
    گاهی تمام شهر گدای تو می شود

  6. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 04:37 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677