انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By sдЯд

موضوع: تخم مرغ بخار پز کره ای (گرن جیم)

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    عنوان کاربر
    نــاظــر سـایـت
    میانگین پست در روز
    1.13
    نوشته ها
    2,802
    تشکرها
    7,885
    تشکر شده 3,766 بار در 2,326 ارسال

    پیش فرض تخم مرغ بخار پز کره ای (گرن جیم)

    مواد لازم

    تخم مرغ...............................4عدد
    پیازچه.............................چند ساقه
    نمک.................................به مقدار۠ لازم
    اب................................نصف لیوان

    طرز تهیه:
    4عدد
    تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .

    اطلاعات لازم:
    گرن :
    تخم مرغ


    جیم : بخار-پز
    hadi asadi از این خوشش آمد.
    گاهی گمان نمی كنی ولی می شود
    گاهی نمی شود، كه نمی شود
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
    گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
    گاهی تمام شهر گدای تو می شود

  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سقوط زنان آشپز با دیگ آش
    توسط shbrh در انجمن حوادث
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 20/04/2016, 20:45
  2. با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
    توسط Arezoo در انجمن نكاتي براي آشپزباشي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/01/2015, 17:09
  3. سالاد با ماهى آبپز
    توسط Arezoo در انجمن ماهي، ميوه هاي دريا
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 16/03/2014, 08:15
  4. قزل آلای‌ بخارپز
    توسط Shima در انجمن ماهي، ميوه هاي دريا
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29/08/2013, 18:54
  5. کیک سرآشپز
    توسط hasti2189 در انجمن كيك،تارت،پاي
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 25/07/2012, 22:45

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 20:01 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677