
مواد لازم
- بروکلی1 عدد متوسط
- سینه مرغ 4 عدد
- پنیر خامه ای
- روغن زیتون
- 125 میلی یا 1/2 لیوان شیر
- رب به مقدار لازم
- فلفل سیاه - نمک - پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیهمرحله 1بروکلی را در آب جوش که مقداری نمک داشته به مدت 5 دقیقه می جوشانیم بعد از آماده شدن در زیر آب سرد قرار داده و در آبکش بماند تا آب اضافه خارج شود
مرحله 2سینه مرغ را در داخل پلاستیک کذاشته و میکوبیم تا جای که به صورت یک نواخت در بیاید
مرحله 3پلاستیک روی مرغ را برداشته و نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم
مرحله 4پنیر را به قطعات کوچک خرد می کنیم و بر روی مرغ اضافه میکنیم
مرحله 53/4 قاشق بروکلی به مرغ اضافه میکنیم
مرحله 6از پلاستیک باز شده روی مرغ برای رول کردن مرغ استفاده میکنیم
مرحله 7ابتدا و انتهای مرغ رول شده را با خلال دندان سوراخ کرده تا از بیرون ریختن مواد داخل جلوگیری کند
مرحله 8روغن را به تابه اضافه کرده و در حرارت کم سرخ میکنیم بهتر است هر طرف مرغ رول شده یک دقیقه سرخ شود
مرحله 9مرغ های رول شده را با روغن زیتون با استفاده از قلمو چرب میکنیم و در ظرف فر گذاشته و به مدت 30 دقیقه در حرارت 400 °F (200 °C) قرار میدهیم
مرحله 10حالا شیر را در همان تابه که مرغ سرخ شده می ریزیم و فلفل پودر سیر و نمک را اظافه میکنیم و به مقدار لازم رب اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه در شعله معمولی قرار میدهیم
مرحله 11مرغ رول شده را بیرون آورده و مقداری سس را روش میریزیم . حالا قابل سرو است . نوش جان