طرز تهیه دسر پرتقال و گلابی


مواد لازم برای چهار نفر :

شکر………………………….۷۵گرم
آب …………………………..نصف بیشتر یک فنجان
اب پرتقال …………………. ۲ فنجان
سفیده تخم مرغ …………… یک عدد
پرتقال …………………….. ۲ عدد
گلابی تازه یا کمپوت ان …………یک عدد
لیمو ترش ……………………….یک عدد
طرز تهیه:

شکر و اب را در تابه بریزید وبا ملایمت حرارت دهید تا شکر حل شود .
سپس ان را از روی اتش بردارید و بگذارید خنک شود .
اب پرتقال را به ان اضافه کنید و خوب هم بزنید .
ان را در ظرفهای کوچک بریزید و در قسمت یخ یخچال قرار دهید و بگذارید به مدت دو ساعت یخ ببندد سپس از یخچال در اورید ، در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خورد کنید که تکه بزرگی در ان باقی نماند .
سفیده تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بریزید ودر مخلوط پرتقال قرار دهید.
ان را با قاشق در ظرفهای کوچک بریزید و به یخچال برگر دانید بگذارید یخ بزند .
پوست پرتقال ها را بکنید و ان را پرپر کنید و پوشت نازکشان را بکنید .
گلابی را پوست کنید وسط ان را در اورید ورقه ورقه کنید و روی ان اب لیمو بریزید که رنگ اصلی ان محفوظ شود .
با قاشق از سفت شده مخلوط اب پرتقال در چهار لیوان بریزید و ان را با تکه های پرتقال و گلابی تزئین کنید .