1.از چوب استفاده کنید

[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند. ] چوب تنها سوختی است که به غذا طعم واقعی می بخشد. اگر نوع کباب پزتان اجازه می دهد، قطعات کامل چوب را در آن قرار دهید. اگر کباب پزتان معمولی است، تکه های کوچکتر چوب را بین زغال ها قرار دهید (البته زغال هم باید زغال چوب باشد)

2.گوشت را سرد نگه دارید

هیچ نیازی نیست دمای گوشت را قبل از گریل شدن به دمای اتاق برسانید چون این کار هیچ تفاوتی در زمان پخت به وجود نمی آورد. در رستوران ها هم بنا به دلایلی چون راحتی و بهداشت، گوشت تا قبل از پخت به همان صورت منجمد نگهداری می شود.


[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند. ]

3. تکه های گوشت را مرتب بچینید

تکه های گوشت را هنگام گریل شدن به طور مرتب و دقیق بچینید. این کار به شما کمک می کند تا بدانید کدام قطعه زودتر روی کباب پز قرار داده اید و به این ترتیب به موقع آنها را بچرخانید یا از کباب پز خارج کنید.

4. هر تکه را فقط یک بار بچرخانید

لازم نیست هر 10 ثانیه یک بار تکه های گوشت را برگردانید. کافی است آنها را دو دقیقه بعد از اینکه روی حرارت قرار دادید، 90 درجه بچرخانید.

5. قبل از گریل کردن از ادویه کافی استفاده کنید

استفاده از نمک باعث می شود تکه های گوشت در حین طبخ خوش طعم و ترد شوند. قبل از اینکه گوشت ها را گریل کنید، مقدار کافی نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید.


[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند. ]

6. کباب پز را گرم، تمیز و چرب نگه دارید

این کار از چسبیدن غذا جلوگیری می کند. قبل از شروع صفحه را با برس تمیز کرده و سپس با یک پارچه تمیز آغشته به روغن چرب کنید. بعد از اتمام کار صفحه را دوباره تمیز کنید.

7. به طریقه گریل شدن سبزیجات دقت کنید

سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای و پیاز، که آبدار هستند، باید در معرض حرارت مستقیم قرار بگیرند. سبزی های کم آب مثل سیب زمینی یا بادمجان بهتر است در حرارت غیرمستقیم قرار بگیرند (تا جایی که می توانند از زغال چوب ها دور باشند).

8. به جای چنگال باربیکیو یا چاقو، از انبر استفاده کنید

چنگال و چاقو سوراخ هایی را روی گوشت ایجاد می کنند و باعث می شوند آب گوشت خارج و گوشت خشک شود. اگر می خواهید از پخته شدن گوشت مطمئن شوید، با کارد شکاف کوچکی روی آن ایجاد کنید.


[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند. ]

9. زمان پخته شدن را تشخیص دهید

اگر در حال گریل کردن گوشت قرمز یا گوشت مرغ هستید، تکه ای از آن را با انگشتتان بکنید. می توانید از دماسنج های مخصوص گوشت استفاده کنید، فقط مراقب باشید دماسنج با استخوان ها تماس پیدا نکند چون در آن صورت تشخیص شما درست نخواهد بود.

10. گوشت را بالافاصله بعد از گریل شدن سرو نکنید

وقتی گوشت گریل می شود، فیبرهای ماهیچه ای آن منقبض می شوند و مایع موجود در گوشت را به مرکز آن می رانند. اگر گوشت بلافاصله بعد از گریل شدن سرو شود، خشک و سفت خواهد بود. اگر تکه های گوشت بزرگ هستند (مثلاً ران گوسفند) زمان بین گریل شدن و سرو شدن باید طولانی تر باشد.