مواد لازم

• برنج آبكش شده5 پيمانه

• گوشت چرخ كرده گوسفندي350 گرم

• زرشك1 پيمانه

• گردو نگين شده يك و يك دوم پيمانه

• ماست چكيده زعفراني1 پيمانه

• زرده تخم مرغ4 عدد

• پياز رنده شده سرخ شده3 قاشق غذاخوری

• روغن مايع براي داخل مواد2 قاشق سوپخوری

• نمك و فلفل

• ادويه پلویی، زردچوبه و دارچين

• زعفران سائيده1/3 قاشق چایخوری

Click here to enlarge

طرز تهیه

1. برای تهیه ته چين زرشك و گردو، ابتدا فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتيگراد) تنظیم کنید.

2. پياز را با گوشت چرخ كرده و روغن در تابه ای سرخ نموده و سپس ادويه و زردچوبه و گردو و زرشك و نمك و دارچین و كمي زعفران حل شده در آب به آن اضافه كنيد.

3. آن را به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا خوب بپزند.

4. برنج آبکش (چلو) را از قبل آماده کنید.

5. ماست و تخم مرغ، روغن مايع و زعفران را در درون كاسه ريخته با قاشق مخلوط كرده و برنج آبکش شده را به این مواد اضافه كنيد (مخلوط ته چین) و خوب به هم بزنید.

6. نیمی از مخلوط ته چین را در قالب موردنظر که کمی چرب کرده اید، بريزيد. مایه گوشت را روی درون قالب ریخته و سپس روي آن باقیمانده مخلوط ته چین را بريزيد.

7. روي قالب را يا فويل بپوشانيد و چند سوراخ روي آن ايجاد نمایید.

8. ته چين زرشك و گردو را به مدت 1 الي 1.5 ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

9. آن را از فر خارج نموده و در ظرف مورد نظر برگردانید و با کمی ماست و زرشک تزئین کنید.