درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By Arezoo

موضوع: دستور پخت کاپ کیک گوشتی

  1. #1
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض دستور پخت کاپ کیک گوشتی

    مواد لازم:


    • گوشت فیله ریز خردشده : 250 گرم
    • ژامبون دودی : 100 گرم
    • برگ جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه
    • نان تست : 6 عدد
    • گوجه فرنگی گیلاسی : 2 عدد
    • تخم مرغ : یک عدد
    • پیاز کوچک : یک عدد
    • سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون : 2 قاشق چای‌خوری


    Click here to enlarge

    دستور پخت:


    1. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 4عدد قالب مافین یا کاسه‌ مناسب فر با گنجایش 180 میلی‌لیتر را روغن بمالید. با استفاده از وردنه، 4 تکه نان را صاف کنید.

    2. با تکه‌های نان، ته و لبه‌های قالب‌ها را که روغن زده‌اید، بپوشانید (لبه‌ها کاملاً پوشیده نمی‌شود). برای 5 تا 10 دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا وقتی به آنها دست می‌زنید، سفت شده باشند.

    3. 2 تکه نان باقی‌مانده را در غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. ژامبون را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید.

    4. روغن را در تابه‌ای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید. گه‌گاهی آنها را هم بزنید تا گوشت بپزد.

    5. تخم مرغ را کمی بزنید. ژامبون خرد‌شده، تخم مرغ، جعفری، سس باربیکیو، خرده نان‌ها و مخلوط پیاز را در کاسه‌ای بزرگ با هم ترکیب کنید.

    6. به مواد نمک و فلفل بزنید. 1/3 پیمانه از مخلوط را در هر یک از قالب نان‌ها که در فر پخته بودید بریزید. گوجه گیلاسی‌ها را دو نیم کنید.

    7. نصف گوجه را روی هر کدام از آنها گذاشته و فشار دهید. نان‌ها را برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار هید تا مواد کاملاً پخته شوند
    ariana از این خوشش آمد.


  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •