طرز تهیه سوفله اسفناج

• آماده سازی: 30 دقیقه

• مدت انتظار: 1 ساعت

• مجموعا: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم (4 نفر)

• پنیر پارمزان 1لیوان (رنده شده)

• شیر 1 لیوان

• آرد 1چهارم لیوان

• اسفناج 300 گرم

• بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

• کره نصف لیوان

• تخم مرغ تخم مرغ 5عدد

• جوز هندی 1چهارم قاشق چایخوری

Click here to enlarge

طرز تهیه

1. در ابتدای کار فر را روشن کنید تا گرم شود، تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و زرده آن را جدا کنید طوری که ذره ای زرده هم داخل زرده باقی نماند.

2. اسفناج را پاک کرده و بشویید و داخل آبکش کاملا خشک کرده و خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید، کره را درون قابلمه قرار دهید تا ذوب شود، آرد را الک کرده و وقتی کره شروع به حباب زدن کرد آن را کم کم به مواد اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

3. پس از مخلوط شدن آرد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود، حرارت را خاموش کنید سپس پنیر رنده شده را درون سس آماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی آب شود.

4. اسفناج خرد شده، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

5. سفیده های تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود طوری که وقتی کاسه را برمیگردانید نریزد. سفیده ها را به آرامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید. با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید. هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.

6. درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزیدو دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید. کم کم با قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید.

7. ظرف سوفله را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید. 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید.

8. سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.