درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2






  1. #1
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض طرز تهیه سوفله فرانسوی

    • آماده سازی: 30 دقیقه

    • مدت انتظار: 1 ساعت

    • مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

    مواد اولیه (6 نفر)

    • نمك به میزان لازم

    • پنیر پیتزا 150گرم

    • تخم مرغ تخم مرغ 5عدد

    • شیر 2 لیوان

    • آرد 50 گرم

    • كره 50 گرم

    • فلفل به میزان لازم

    Click here to enlarge

    طرز تهیه

    1. در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود.كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید.آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط می كنیم تا به اصطلاح جمع شود. سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم می زینم تا مواد مخلوط شوند. این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمی داریم.

    2. تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا می كنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط می كنیم. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.

    3. سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با هم‌زن بزنید تا خود را بگیرد، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید.

    4. ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.


  2. #2
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه سوفله فرانسوی

    سوفله (Soufflé) نوعی دسر یا غذای شور مزه سبک و پرهواست که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است. سوفله با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شود. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می‌شود. به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف،سبزیجات و مواد گوناگان دیگر پخته شده و بصورت پوره در می‌‌آید و ممکن است در آن زرده تخم‌مرغ نیز بکار رود سپس به مواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می‌شود. پس از پخت هوای داخل سفیده ۳–۲ برابر افزایش می‌یابد



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •