درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






  1. #1
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض طرز تهیه گراتن بادمجان

    گراتن ها جزء غذاهایی هستند که برای سرو در مهمانی ها مناسبند . اگه شما هم از طرفداران بادمجان هستید مطمئنا گراتن بادمجان جزء غذاهای مورد علاقه شما خواهد بود.


    مواد لازم :
    گوشت چرخ شده : 300 گرم
    پیاز : 1 عدد
    قارچ : 4 عدد متوسط
    بادمجان : 2 عدد متوسط
    سیر : 2 حبه بزرگ
    پنیر پیتزا : 250 گرم
    رب گوجه فرنگی : یک و نیم قاشق غذاخوری
    نمک , فلفل سیاه , اویشن , زردچوبه : به مقدار لازم
    سس سفید : (طرز تهیه سس را اینجا ببینید)
    سس سفید یه سس اصیل فرانسویه که پایه خیلی از سس های دیگه ست و در خیلی از غذاها مثل لازانیا , انواع گراتن و ....کاربرد داره و سس بسیار خوش طعمیه.
    اصل این سس به این ترتیب هست که ارد رو با کره تفت میدن و شیر ولرم رو کم کم به ارد اضافه میکنن و حرارت میدن تا به غلظت برسه و ادویه ها رو به اون اضافه میکنن.


    Click here to enlarge



    طرز تهیه :
    ابتدا بادمجانها رو به صورت راه راه پوست بکنید و به عرض نیم سانت حلقه حلقه کنید.




    سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از حداقل 15 دقیقه با اب سرد بشویید و کاملا خشک کنید. و بعد از ان در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.


    نکته : نمک زدن به بادمجان باعث میشه تا روغن کمتری جذب بادمجانها بشه.


    پیاز را با روغن کمی تفت بدین تا سبک شه و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کرد و خوب تفت بدین.




    بعد از پختن گوشت , قارچ ورقه شده رو اضافه کرده و با شعله بالا حدود 1 تا 2 دقیقه تفت بدین تا قارچها اب نندازن.



    شعله را کم کرده و سیر رنده شده , نمک , فلفل سیاه , اویشن و رب گوجه رو اضافه کنید و یه کم تفت بدین .در این مرحله سس امادست .



    در ظرف مورد نظر یه ردیف بادمجان بچینید.
    نکته : گراتن در ظرفی که پخته میشه سرو میشه و ظرف باید داخل فر قرار بگیره پس ظرفی رو انتخاب کنید که تحمل حرارت فر رو داشته باشه.




    سس سفید رو ذهنی به چهار قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از اون رو , روی بادمجانها بریزید.



    بعد پنیر پیتزا...



    و نصف سس گوشتی...



    یک چهارم دیگه از سس بشامل رو , رو مواد گوشتی بریزید و دوباره پنیر پیتزا...



    مجددا یک ردیف بادمجان و روی بادمجانها یه لایه سس گوشتی...






    و در اخر باقیمانده سس بشامل رو کاملا روی مواد بریزید و در اخر پنیر پیتزا...



    گراتن رو در فر با دمای 180 درجه سانیگراد تا وقتی که پنیر طلایی بشه قرار بدین.




    نکته: همه مواد قبلا پخته شدن ، پس فقط بخاطر ذوب و طلایی شدن پنیر اونو در فر می ذاریم . بنابراین زمان زیادی طول نمیکشه.
    این غذا برای 2 تا 3 نفر کافی هست البته بستگی به افراد داره!!!!!!






  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •