درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






  1. #1
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض طرز تهیه گراتن پاستا فارفاله

    گراتن پاستا فارفاله.........مواد لازم:


    پاستا فارفاله یا پروانه ای یا هر شکلی که دوست دارین اصلا!


    سس گوشتی یا غیر گوشتی دلخواه


    سس سفید یا بشامل


    پنیر پیتزا (موزارلا)


    پنیر پارمزان ، گودا (اختیاری)


    پودر آویشن

    Click here to enlarge

    طرز پخت:
    سس مورد نظر رو آماده می کنیم..سس من ترکیب گوشت چرخ کرده، سویا، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و آویشن و رب و قارچ بود..هر سسی که آماده می کنین کم روغن باشه


    سس بشامل رو آماده می کنیم..من اینطوری درست کردم چون میخواستم پنیر پیتزا هم استفاده کنم و زیاد نمی خواستم چرب باشه...آرد رو توی شیر سرد ریختم و هم زدم تا کاملا حل بشه و نمک و فلفل زدم و روی حرارت گذاشتم تا کمی غلیظ بشه و آرد بپزه درواقع..اصل بشامل رو بارها توضیح دادم که کره داره و ....
    پاستا رو آبکش می کنیم (توی یه دیگ آب، نمک ، روغن و زرچوبه می ریزم و وقتی جوش اومد پاستا رو توش می ریزم و میذارم تا طبق زمان بسته بندیش بپزه و به جوش بیاد...البته یکم بیشتر گذاشتم) و روش آب سرد ریختم و گذاشتم آبش بره


    فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن کردم...کف ظرف سرو رو کمی چرب کردم و نصف پاستا رو توش ریختم، کمی سس کچاپ ریختم و پودر پنیر پارمزان هم ریختم (ندارین اجباری نیست)


    سس مورد نظر یا همون مایه ماکارونی خودمون رو ریختم روش و کاملا پخش کردم


    سس سفید رو هم روش ریختم..می بینین که من زیاد درست نکردم چون زیاد ما دوست نداریم

    پودر آویشن پاشیدم و پنیر پیتزا هم ریختم روش


    از این پنیر ورقه ای ها هم داشتم که تیکه کردم روش


    بقیه پاستا رو روش ریختم و پنیر رنده شده و پودر آویشن


    میشه روی پاستا توی این لایه هم سس سفید ریخت و بعد پنیر..اما من اینجوری دوست دارم...یه کوچولو هم روش مخلوط پودر نون ( پودر سوخاری) و پنیر پارمزان ریختم که هم خوشگلش می کنه و هم خوشمزه (اینو توی یکی از کارهای عارفه جونم دیده بودم و کلا یادم مونده بود) میره توی فر


    تا زمانی که پنیر آب بشه


    و روش هم طلایی بشه


    می دونین که بچه ها عاشق اینجور غذاهان..همسر من البته طرفدار این تیپ غذاها نیست ولی اینو دوست داشت....وقتی آماده شد از فر خارج کنین و بذارین کمی از داغی بیفته و بعد سرو کنین


    سروش مثل لازانیا شیک و تکه ای نیست اما با حوصله میشه تمیز توی ظرف ریخت

    نوش جون خودتون و فرشته های کوچولوتون که می دونم خیلییییییی دوست دارن این غذا رو
    * می تونین سس بشامل رو با آردی که توی کره تفت دادین و بعد شیر بهش اضافه میشه درست کنین تا خوشمزه تر بشه....با پیاز یا سیر هم میشه درست کرد..این دو روش رو ببینین: دستور 1...دستور 2
    * میشه به سس بشامل ، خامه هم در انتها اضافه کنین (وقتی از روی حرارت برداشتین)
    *میشه برای چرب و چیلی شدن بیشتر، پاستا رو موقع ریختن توی ظرف با پنیر خوب مخلوط کنین
    * پنیر پارمزان، فقط طعم دهنده ست و کش نیست و قابل حذفه





  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •