درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By زهره62

موضوع: سوفله مرغ و قارچ

  1. #1
    مدیر بازنشسته زهره62 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    1,740
    تشکرها
    1,151
    تشکر شده 1,672 بار در 837 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض سوفله مرغ و قارچ

    مواد لازم :

    مرغ پخته ریش شده : یک سینه مرغ (سینه بهتر است چون بهتر ریش ریش می شود.)
    کالباس : 100 گرم
    خیارشور:100 گرم
    قارچ: 100 گرم

    فلفل دلمه : (در صورت علاقه به طعمش می توانید از یک عدد کوچک استفاده کنید.)
    سس مایونز : به اندازه کافی
    چیپس خلالی : یک بسته
    پنیر پیتز : به اندازه کافی
    طرز تهیه :
    کالباس و خیارشور و قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد می کنیم و به همراه مرغ ریش شده در کاسه ای با سس مخلوط می کنیم. میزان سس بستگی به ذائقه شما دارد. دقت داشته باشید که مقدار این مواد باید با هم تناسب داشته باشد. فر را روی حرارت 210 به مدت یک ربع تا بیست دقیقه گرم می کنیم. در این فاصله بقیه مراحل را انجام می دهیم:
    ظرف مورد نظر را می توانیم پیرکس در نظر بگیریم. البته من خودم از ظرفی استفاده می کنم که تقریباً نچسب است. (در تهیه لازانیا نیز از آن استفاده شد.) کف و اطراف ظرف را کمی چرب می کنیم. سپس نیمی از چیپس خلالی را کف ظرف می ریزیم و پخش می کنیم. سپس مواد را روی چیپس ها به طور یکنواخت پخش می کنیم. و بقیه چیپس را نیز روی مواد می ریزیم :


    به این ترتیب زیر و روی موادمان را چیپس در برگرفته است. سپس یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی موادمان می ریزیم :


    فر گرم شده که یادتان است؟! حالا ظرفمان را حدود ده دقیقه طبقه بالای فر روی حرارت 210 درجه می گذاریم . مواد احتیاج به پختن ندارند و از طرفی نیز درون موادمان خیارشور داریم که نباید زیاد حرارت ببیند. این مدت زمان فقط جهت آب شدن پنیر پیتزا و انسجام مواد است. بعد از این مدت که پنیز پیتزا آب شد، گریل را روشن می کنیم و سه چهار دقیقه نیز اجازه می دهیم مواد از بالا حرارت ببینند :


    نکته1 : اگر مایل بودید از فلفل دلمه استفاده نمایید، می توانید از نوع رنگی آن در غذا بریزید تا غذا شکیل تر شود.
    نکته 2 : این غذا را با همان ظرف باید سر میز ببرید. و همانجا آن را تقسیم کرده و نوش جان نمایید. پس اگر میهمان داشتید، بهتر است غذا را در پیرکس درست کنید.
    Arezoo از این خوشش آمد.
    دختری به کورش کبیر گفت:من عاشقت شده ام
    کورش گفت لیاقت تو برادرم است که زیباتر از من است که در پشت سرت ایستاده دخترک سرش را به پشت برگردانید و دید کسی پشت سرش نیست
    کورش گفت:اگرواقعا عاشق من بودی سرت برنمیگرداندی

  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •