انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: خوراک عدس قرمز هندی یک غذای سالم و پرخاصیت

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    7.25
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,939
    تشکرها
    14,899
    تشکر شده 12,891 بار در 7,234 ارسال

    پیش فرض خوراک عدس قرمز هندی یک غذای سالم و پرخاصیت

    اگر وقت برای درست کردن یک غذای زمان‌بر را ندارید ما به شما خوارک عدس قرمز هندی را پیشنهاد میکنیم با این غذای خوشمزه شما به سادگی میتوانید یک وعده غذایی سالم را امتحان کنید.Click here to enlarge

    مواد لازم:



    • ۲ فنجان دال عدس قرمز
    • ۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده
    • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
    • ۲ قاشق سوپ‌خوری رب کاری
    • ۱ قاشق سوپ‌خوری پودر کاری
    • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
    • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
    • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
    • ۱ قاشق چایخوری نمک
    • ۱ قاشق چایخوری شکر سفید
    • ۱ قاشق چایخوری سیر خردشده
    • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خردشده
    • ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) رب گوجه‌فرنگی


    طرز تهیه:


    1. دال عدس‌ها را با آب سرد به خوبی بشوئید. دال عدس‌ها را درون قابلمه‌ای ریخته و چند پیمانه آب روی آن بریزید تا کاملا سطح عدس‌ها را بپوشاند؛ اجازه دهید بجوشند، درب قابلمه را گذاشته، حرارت را کم کنید تا باز هم بجوشند و تا زمانی که کاملا پخته شوند دائماْ روی آن آب بریزید و اجازه دهید نرم شوند، که در حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. سپس بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود.
    2. ماهی‌تابه‌ای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید، روغن نباتی را درون آن گرم کنید، پیازها را به آن بیافزائید و به مدت ۲۰ دقیقه هم بزنید تا کاراملی شوند و بپزند.
    3. رب کاری، پودر کاری، زردچوبه، پودر فلفل چیلی، نمک، شکر، سیر و زنجبیل را با هم در کاسه‌ای بزرگ مخلوط نمائید؛ و درون ظرف پیازها بریزید. حرارت را زیاد کنید تا بپزند، به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دائما مواد را هم بزنید تا عطر مواد خارج شود.
    4. رب گوجه‌فرنگی را به مواد بیافزائید، ظرف را از روی حرارت بردارید و همه مواد را با دال عدس‌ها مخلوط کرده و سرو کنید.



  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. رنگ رژلب شخصیت شما را فاش میکند!
    توسط His002 در انجمن متفرقات آرایشی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/08/2014, 15:15
  2. ۲۶خاصیت کشمش
    توسط faranbanoo در انجمن خواص گياهان و ميوه ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/07/2013, 17:40
  3. خاصیت بادام زمینی
    توسط faranbanoo در انجمن خواص گياهان و ميوه ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/07/2013, 17:12
  4. خاصیت های مریم گلی
    توسط faranbanoo در انجمن خواص گياهان و ميوه ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/07/2013, 17:11
  5. گلپر و خاصیت هایش
    توسط faranbanoo در انجمن گیاهان داروئی و خوراکی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/07/2013, 16:56

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 13:42 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677