Click here to enlarge


چی لازم دارم؟


  • باقالا سبز تازه: 300 گرم
  • شوید خشك: سه قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • سیر: چند حبه
  • نمك، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • ماهی تن: یك قوطی


چطور بپزم؟

1. باقالا پوست‌كنده را با سیر كوبیده، شوید و زردچوبه در روغن تفت دهید سپس به مقدار لازم آب، نمك و فلفل روی آن بریزید و اجازه دهید بپزد.

2. مدت زمان پخت باید كوتاه باشد تا باقالا له نشود. وقتی باقالا پخته شد، تخم مرغ‌ها را بشكنید و به همراه ماهی تن درون آن بریزید و در ظرف را ببندید. بعد از پخته شدن تخم مرغ، خورش را در ظرف مورد نظر سرو كنید.